Multe familii din Moldova sunt despărțite din cauza că unul sau mai mulți membri ai familiei lucrează peste hotare, trimițând bani celor care au rămas acasă. Chiar dacă acest lucru este conceput ca o normalitate în societatea moldovenească, și oportunitățile financiare din străinătate sunt tentante, mulți dintre cei care pleacă sunt impuși să recurgă la această opțiune datorită imposibilității de a-și susține familia în condițiile rămânerii în țară.

Organizând seminare despre afaceri și oferind mici împrumuturi, noi le permitem moldovenilor să înceapă și să conducă afacerea lor proprie și în acest mod să se  îngrijească de familia lor fără fi nevoiți să plece la muncă peste hotare. Cursurile de Start-up oferă participanților cunoștințe de bază pentru a începe afacerea proprie și pentru a dezvolta un plan de afacere. Acei care prezintă un plan de afacere adecvat la sfârșitul seminarului pot primi un împrumut, care îi ajută să înceapă afacerea. Afacerile curente sunt monitorizate și vizitate regulat; noi oferim consultații continue precum și mai multe seminare specializate la diferite nivele. De asemenea, ajutăm beneficiarii să stabilească legături între ei și să învețe unul de la altul.

Chiar dacă în prim plan ei lucrează pentru a purta de grijă familiilor lor, ei au și un impact asupra oamenilor din jur. Afacerile de succes pot crea locuri de muncă noi, oferind locuri de muncă altor oameni din societate. De asemenea, seminarele noastre sunt bazate pe principii și valori Biblice, care vin în contradicție cu practicile de afaceri obisnuite din Moldova. Astfel, într-un mediu caracterizat de corupție, ei devin exemple de integritate și onoare, agenți ai schimbării și avocați ai valorilor Împărăției în comunitățile lor.

În lucrarea B4T ne-am propus, de asemenea, să dezvoltăm inițiative noi care ne vor permite să generăm o parte din fonduri pentru lucrarea noastră și astfel să căpătăm stabilitate.