Pe lângă echipa OM cu sediul în Chișinău, mai sunt și alte echipe OM mai mici, care locuiesc și slujesc în localițile din Moldova, susținând lucrarea bisericilor locale și ajutând la plantarea de noi biserici în localitățile neevanghelizate. De-a lungul anilor am avut mai multe Echipe Locale, care s-au implicat pentru o perioadă ce câțiva ani în diferite localități din țară. În unele cazuri trimitem și "Echipe de Acțiune", care sprijină o biserică pentru o perioadă de câteva luni, ajutând-o să-și dezvolte o viziune pentru slujire în cadrul comunității respective.

La moment avem o Echipă Locală în centrul Moldovei, care lucrează împreună cu biserica locală din Micleușeni pentru a evangheliza satele din jur. Ei se implică în două biserici nou-plantate și un centru de zi, organizând diverse activități pentru copii și tineret și distribuind ajutor material celor nevoiași, prin intermediul proiectelor noastre de ajutorare.

Avem numeroase oportunități de a forma și alte echipe locale, și avem o dorință arzătoare de a mobiliza o echipă în partea de nord-est a țării, care este cea mai neevanghelizată regiune din Moldova.