Lucrarea de instruire și evanghelizare oferă creștinilor posibilitatea de a experimenta misiunea în Moldova și în afara ei. Prin intermediul diferitor programe, cu o durată de la două săptămâni la șase luni, participanții primesc învățătură spirituală și însușesc abilități practice pentru împărtășirea Evangheliei, cu șansa imediată de a le aplica în cadrul campaniilor de evanghelizare în diverse localități. În acest mod ei duc oamenilor Evanghelia și totodată cresc în credință și dezvoltă aptitudini personale.

MDT E³

Dumnezeu cheamă oameni ordinari pentru a face lucruri extraordinare pentru Împărăția Sa!

Acest curs de 6 luni este un program organizat de OM Moldova și OM Romania, la care pot participa oameni din toată lumea. Oferim o experiență transculturală unică, care include Aventură, Creștere Spirituală, Relații noi, Studiu și Evanghelizare.

Studiile aprofundate îți vor permite să explorezi și să discuți adevărurile Biblice, precum și să dezvolți o înțelegere mai amplă atât a misiunii, cât și a abilităților practice de a împărtăși Evanghelia.

PLM

De două ori pe an, acest curs de zece săptămâni oferă credincioșilor din Moldova o introducere practică în misiune.  Săptămânile de studiu alternează cu evanghelizările de două săptămâni, timp în care participanții pun în practică lucrurile învățate. Participanții primesc învățătură biblică împreună cu o pregătire practică pentru a vesti Evanghelia, iau cunoștință de realitățile și nevoile globale și mijlocesc în rugăciune pentru lume. Evanghelizările deschid tinerilor ușile spre numeroasele sate din Moldova, unde aceștia organizează programe pentru copii, evanghelizări în stradă sau vizite la cei bolnavi și nevoiași, lucrând împreună cu bisericile locale pentru a împărtăși dragostea și adevărul lui Dumnezeu prin cuvânt și fapte.

Love Moldova

Două săptămâni care-ți vor schimba viața!

În fiecare vară mai mult de 200 de participanți din străinătate vizitează Moldova pentru programul nostru „Love Moldova”. Pe parcursul a două luni oferim o varietate de opțiuni interesante pentru evanghelizările de două săptămâni din localitățile din Moldova. Echipele se alătură bisericilor locale și organizează programe pentru copii, tabere de sport sau proiecte de construcții, uneori rămânând într-o localitate pentru întreaga perioadă, alteori călătorind din loc în loc. De asemenea, oferim posibilități de a lucra cu tinerii sau de a vizita și ajuta familiile sărace și bătrânii neglijați. Toate acestea servesc drept metode de a împărtăși dragostea și adevărul lui Dumnezeu poporului moldovean.

Evanghelizări pe termen scurt

Pe tot parcursul anului spunem un „Bun venit!” tuturor persoanelor și echipelor din străinătate care doresc să se implice  în lucrarea din Moldova pentru o perioadă mai scurtă de timp. Ei pot să se alăture unei biserici locale într-o mobilizare a comunității, sau să ajute la o lucrare specifică (de exemplu sport sau arte), să organizeze un eveniment special, sau să slujească prin abilitățile pe care le au. Acestea pot varia de la a face poze la a oferi asistență medicală.