Crezul nostru

Dorim să vedem comunităţi vii ale urmaşilor lui Isus printre cei mai puţin evanghelizaţi

Rolul OM-ului în Moldova este de a sprijini și echipa Biserica locală pentru a-și îndeplini rolul în cadrul misiunilor locale și globale, motivând și sprijinind bisericile să trimită misionari în cele mai neevanghelizate zone ale lumii, precum și de a le împuternici în a aduce speranță și ajutor comunităților locale

Lucrarea noastră se desfășoară în parteneriat și sub autoritatea Bisericii din Moldova.

Istoria OM Moldova

Implicarea OM-ului în Moldova a început cu contrabanda de Biblii și literatură creștină în timpul Uniunii Sovietice. În prezent OM-ul desfășoară o lucrare amplă și diversă în întreaga țară, aceasta fiind coordonată de o echipă de aproximativ 70 de adulți, majoritatea fiind cetățeni moldoveni. În același timp, tot mai mulți moldoveni sunt instruiți și trimiși în misiunea mondială.

Echipa OM Moldova

În prezent echipa OM Moldova este constituită din 70 adulți, dintre care 50 sunt cetățeni moldoveni, iar ceilalți 20 reprezintă alte nouă naționalități.    

Totuși, lucrarea noastră nu ar fi posibilă fără o echipă mult mai numeroasă, ce include bisericile din Moldova și credincioșii locali, care colaborează cu noi pentru a implementa diverse proiecte în comunitățile lor, precum și toți credincioșii din lume, care se implică în evanghelizări pe termen scurt, se roagă sau donează.