Noi încurajăm Biserica din Moldova să se implice activ în Misiunea Mondială atât prin rugăciune cât și prin trimiterea misionarilor moldoveni să slujească în zonele mai puțin evanghelizate ale lumii. Noi, organizația OM Moldova, îi pregătim pentru a lucra într-o cultură diferită, îi ajutăm să își adune suportul financiar și, în calitate de oficiu local, suntem întotdeauna gata să oferim ajutor, sfat, și încurajare. De asemenea, ocazional organizăm călătorii vizionare de scurtă durată cu scopul de a-i ajuta pe tinerii moldoveni cu chemare la misiune să guste experiența misiunii transculturale.

Pe parcursul anilor, bisericile din Moldova au trimis misionari prin organizația OM în Rusia, Asia Centrală și de Sud-Est, America Latină, Balcani, Caucaz, în diferite țări ale Africii și pe Vapoarele OM. La moment sunt moldoveni care slujesc în Orientul Mijlociu, în nordul Africii și pe vaporul „Logos Hope”.

Noi încurajăm Biserica să răspundă la nevoile celor mai puțin evanghelizate zone ale lumii. De asemenea, vedem un potențial deosebit pentru Moldoveni de a sluji în Asia Centrală, unde experiența lor comună din timpul Uniunii Sovietice a creat similarități în cultură și limbă. Comparativ cu alți străini moldovenii se confruntă cu mai puține restricții acolo și astfel sunt facilitați în lucrarea din aceste țări.

Noi tiparim lunar un Buletin de Rugăciune pentru Lume, care este trimis la toate bisericile evanghelice din țară, informându-le despre evenimentele și nevoile curente din lume și încurajându-le să se roage pentru Misiunea Mondială.


Cum mă pot alătura?

Miliarde de oameni în această lume nu au auzit niciodata Evanghelia. În jur de 80% oameni necreștini din lume  nu cunosc măcar un singur credincios.

Ai vrea să împărtășești Evanghelia cu alte popoare, să duci speranță și adevarul la cei care încă nu au auzit despre Dumnezeu? OM Moldova oferă Moldovenilor o pregătire pentru misiune mondială și iți va fi alături în timp ce slujești cu OM d.e. în țările din Asia Centrală, Africa, Orientul Mijlociu sau pe corabia OM-ului „Logos Hope”.

Pentru mai multe informații cu privire la oportunitățile de a sluji în misiune mondială in colaborare cu Biserica ta și cu OM Moldova, contactează-ne la 07984 5344 sau vladimir.chicus@om.org

Facebook