Training pentru Misiune și Ucenicizare - Europa de Est Extrem (MDTe³)

Dumnezeu cheamă oameni ordinari pentru a face lucruri extraordinare pentru Împărăția Sa!

Acest curs de 6 luni este un program organizat de OM Moldova și OM Romania, la care pot participa oameni din toată lumea. Oferim o experiență transculturală unică, care include Aventură, Creștere Spirituală, Relații noi, Studiu și Evanghelizare.

Studiile aprofundate îți vor permite să explorezi și să discuți adevărurile Biblice, precum și să dezvolți o înțelegere mai amplă atât a misiunii, cât și a abilităților practice de a împărtăși Evanghelia.

Mentorarea și ucenicizarea oferite în cadrul acestui program vor stimula creșterea ta spirituală și te vor ajuta, în același timp, să înveți să îi conduci și să îi susții pe alții.

În timpul perioadelor de evanghelizare vei putea sa îți împărtășești credința în moduri creative, folosind metode precum sportul, teatrul de păpuși, drama, sau demonstrând dragostea lui Dumnezeu prin ajutor practic și umanitar.

De asemenea, vei crea amintiri de neuitat, trăind câteva săptămâni în circumstanțe neobișnuite – fie călătorind cu căruța trasă de cai, fie plutind cu barca pe râul Nistru spre cele mai neevaghelizate localități din Moldova, fie mărturisindu-ți credința în timp ce schiezi sau te dai cu placa de snowboard în munții din România.

Fiind parte a unei echipe internaționale într-o cultură străină, cu siguranță vei avea parte de o experiență transculturală, care-ți va schimba viziunea asupra lumii și iți va permite să experimentezi o părtășie profundă în timp ce-ți vei împărtăși credința și experiențele de viață cu alții.


Cum mă pot alătura?

Programul MDTe³ este o experiență interculturală de neuitat care te va ajuta la dezvoltarea personală, spirituală și iți va oferi experiențe practice de misiune în Moldova și Romania. Dacă ești interesat, contactează-ne la MDTe3.md@om.org pentru mai multe detalii.

Pentru acest program este nevoie să cunoști limba engleză la un nivel conversațional sau mai înalt.