De două ori pe an, acest curs de zece săptămâni oferă credincioșilor din Moldova o introducere practică în misiune.  Săptămânile de studiu alternează cu evanghelizările de două săptămâni, timp în care participanții pun în practică lucrurile învățate. Participanții primesc învățătură biblică împreună cu o pregătire practică pentru a vesti Evanghelia, iau cunoștință de realitățile și nevoile globale și mijlocesc în rugăciune pentru lume. Evanghelizările deschid tinerilor ușile spre numeroasele sate din Moldova, unde aceștia organizează programe pentru copii, evanghelizări în stradă sau vizite la cei bolnavi și nevoiași, lucrând împreună cu bisericile locale pentru a împărtăși dragostea și adevărul lui Dumnezeu prin cuvânt și fapte.

 

Odată cu vestirea Cuvântului lui Dumnezeu oamenilor din întreaga țară, participanții cresc în credință și în relația lor cu Dumnezeu, dezvoltă abilități practice și primesc o înțelegere mai profundă a viziunii asupra lumii. Întorcându-se în localitățile lor, participanții sunt echipați pentru a participa activ, împreună cu biserica locală, în vestirea Evangheliei la cei din comunitatea lor. Unii participanți sunt invitați să ia parte la nivelul doi al acestui program de instruire. Acest program este uneori primul pas spre implicarea totală în misiune, iar ca rezultat, avem moldoveni trimiși în misiune în diferite părți ale lumii. De asemenea, majoritatea membrilor moldoveni din echipa noastră a finalizat cursul „Provocare la Misiune” înainte de a se alătura echipei OM.


Cum mă pot alătura?

Dacă ești din Rep.Moldova și vrei să crești spiritual, să-ți lărgești viziunea și implicarea ta în lucrarea Lui Dumnezeu, acest program este pentru tine.

Pentru mai multe informație sună la 060476413 sau scrie un email la radu.caldarari@om.org