Două săptămâni care-ți vor schimba viața!

În fiecare vară mai mult de 200 de participanți din străinătate vizitează Moldova pentru programul nostru „Love Moldova”. Pe parcursul a două luni oferim o varietate de opțiuni interesante pentru evanghelizările de două săptămâni din localitățile din Moldova. Echipele se alătură bisericilor locale și organizează programe pentru copii, tabere de sport sau proiecte de construcții, uneori rămânând într-o localitate pentru întreaga perioadă, alteori călătorind din loc în loc. De asemenea, oferim posibilități de a lucra cu tinerii sau de a vizita și ajuta familiile sărace și bătrânii neglijați. Toate acestea servesc drept metode de a împărtăși dragostea și adevărul lui Dumnezeu poporului moldovean.

În același timp, echipele sunt o mare încurajare pentru bisericile mici, care nu dispun de resurse umane suficiente. Pe lângă dovada adusă bisericilor că nu sunt singure, vizita echipelor dă bisericii posibilitatea de a oferi ceva special comunității lor și, de asemenea, inspiră și motivează credincioșii locali să continuie slujirea.

Echipele implicate în Evanghelizări pe Râu călătoresc cu barca spre satele neevanghelizate amplasate de-a lungul Nistrului, în partea de nord a țării. Alte opțiuni pentru mobilizare sunt trekking (deplasarea pe jos din sat în sat) și călătoria cu căruța trasă de cai.


Cum mă pot alătura?

Deși acest program de vară este în primul rând pentru echipele care vin din străinătate, din când în când avem posibilități și nevoie de voluntari din Moldova care ne ajuta cu traducere pentru aceste echipe (limba engleză) sau în lucrarea cu copii. Dacă vrei să afli despre oportunități și dacă avem locuri libere, adresează-te la viorica.sirbu@om.org sau 068063163.