Vertel de minst bereikte mensen het Evangelie

Drie miljard mensen hebben nog nooit gehoord dat Jezus Christus stierf om hen eeuwig leven te geven. Zij zullen op dit moment leven en sterven zonder ooit de kans te hebben gehad hun leven aan Jezus te geven. Operatie Mobilisatie reikt uit naar de onbereikte mensen en vertelt hen het goede nieuws. Door wereldwijd te bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers, krijgen ook deze mensen de kans om Jezus te leren kennen en vanuit relatie met Hem te leven.

 

Focusgebieden

  Nieuws en verhalen

  Oekra√Įne update | juni 2022

  Wayne, veldleider Oekra√Įne, wordt overladen met telefoontjes van mensen die om hulp vragen: ‚ÄúDe nood kan me soms overweldigen en het doet mij verdriet dat wij niet iedere

   More Stories

  Trek eropuit!

  • Short Term
   Korte reizen

   Wil jij je graag een korte tijd inzetten om te bouwen aan Gods koninkrijk? Ga mee op een korte reis en bereik de wereld met het Evangelie!
    

   Check opties ¬†‚ĚĮ

  • Long Term
   Zendingswerk

   Voel jij je geroepen om fulltime te dienen in Gods koninkrijk? OM biedt wereldwijd vele mogelijkheden waar jij je gaven kunt inzetten.
    

   Check opties ¬†‚ĚĮ

  • Ori√ęntatie
   Kom langs bij OM

   Ben je op zoek naar jouw plek in Gods koninkrijk? Kom naar het¬†Zendingsweekend of vraag een¬†ori√ęnterend gesprek aan. We helpen je graag verder!
    

   Vind jouw plek ¬†‚ĚĮ

  4.900

  OM'ers
   

  115

  Nationaliteiten
   

  120

  landen
   

  Meer over Operatie Mobilisatie