Corona

  Als wereldwijde missionaire organisatie, werkzaam in 115 landen, wordt OM volop geconfronteerd met de gevolgen van de Corona crisis. Dat geldt ook voor OM in Nederland.

  Net als andere bedrijven en organisaties volgen ook wij strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarnaast heeft OM internationaal een crisisteam samengesteld en zijn alle niet-essentiële reizen voor het werk van OM tot nader order niet toegestaan.

  Deze maatregelen hebben gevolgen voor onze geplande activiteiten, zoals shortterm reizen en andere evenementen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen maatregelen waar mogelijk aan op basis van de richtlijnen van het RIVM.

  Met mensen die een reis met OM gepland hadden, is contact geweest en zijn afspraken gemaakt. Mensen die interesse hebben in het plannen van een reis met OM, wordt geadviseerd de website in de gaten te houden voor mededelingen en/of wijzigingen van reisdata. Of neem contact met ons op via Shortterm.nl@om.org

  Zoals altijd zijn we in ons werk niet afhankelijk van mensen en vertrouwen we erop dat God ons zal leiden en mogelijkheden zal geven om het goede nieuws nog steeds te verspreiden onder hen die het niet eerder hebben gehoord.

  Maandelijks is er een dag van vasten en gebed georganiseerd vanuit OM Internationaal. Op die dagen bidden we voor iedereen die getroffen is door het coronavirus. We bidden voor mensen die ziek zijn, die iemand kennen die ziek is of iemand moeten missen die is overleden. We bidden voor eenzame ouderen, voor hulpverleners en voor mensen die in hun werk en inkomsten in de problemen zijn gekomen. Boven alles bidden we om Gods leiding en vragen we Hem hoe we in deze situatie Hem kunnen dienen en de hoop die wij hebben in Jezus kunnen delen met de mensen om ons heen. Bid u mee?

  Uiteraard worden we door de corona crisis ook financieel geraakt. Wilt u het werk ondersteunen, zodat de verspreiding van het Evangelie toch door kan gaan?

  Doneer  ❯