Gebed is van levensbelang

Operatie Mobilisatie is ontstaan door het gebed van één vrouw. Steeds opnieuw beseffen we ons dat we niets zonder gebed kunnen. We zien dat Gods bescherming, wijsheid en leiding essentieel zijn voor de verspreiding van het Evangelie. We werken in landen waar minder dan 1% van de bevolking Jezus kent. Bid je mee dat zij Jezus leren kennen?

 

Het hele jaar door willen we jou inspireren om je gebedsleven in te richten. Hiervoor bieden we praktische handvatten, creatieve ideeën en natuurlijk belangrijke gebedspunten!

 

Livestream: Elke maandag om 19.00 uur

Iedere maandag bidden we live! Je maakt kennis met het werkveld en hoort uit eerste hand wat God doet in deze landen. Stel je vragen en bid live mee met de gasten in de studio of op het veld. We zien naar je uit!

GA NAAR ONS YOUTUBE-KANAAL  ❯

 

Missiedag: 2 juli 2022

Waar je ook bent in je wandel met God: jij bent nodig! De Missiedag staat volledig in het teken van de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Laat je inspireren om een stap verder te zetten in de grote opdracht die Jezus ons allemaal geeft. Het programma en aanmeldmogelijkheden komen in mei op de website.

 

Week van gebed: 30 okt - 5 nov 2022

De opdracht om alle volken tot discipelen van Jezus te maken kan niet zonder gebed. We geloven in een krachtige gebedsweek die zijn uitwerking niet zal missen. Het gebedsrooster en de activiteiten in deze week zijn binnenkort te vinden op de website.

 

Gebedsbrief: Elke vrijdag in je mailbox

Zonder gebed is het onmogelijk om op missie te gaan. Jouw gebed is van onschatbare waarde. Help de zendelingen door te bidden voor hun uitdagingen, ontmoetingen en missies. Schrijf je in voor de wekelijkse gebedsbrief en raak zo betrokken bij de missie.

Schrijf je in  ❯