Mission Partner Business Fund

  Wereldwijd zijn er ruim drie miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie hebben gehoord. Dat raakt ons, omdat Jezus zelf ons in Mattheüs 28:19 oproept om te gaan en alle volken tot Zijn discipelen te maken.

  OM wordt gedreven door de diepe overtuiging dat ieder mens de kans moet krijgen het Evangelie te horen en Jezus te leren kennen. Het is onze missie om het Evangelie te brengen waar het nog nooit gehoord is. Dit doen we door christenen te mobiliseren en in beweging te brengen en na te denken over nieuwe manieren om mensen wereldwijd te bereiken.

  In veel ondernemers herkennen wij de passie en het verlangen om zich in te zetten voor de verspreiding van het Evangelie. Daarom willen we hen betrekken bij onze missie en bieden we de mogelijkheid om Mission Partner te worden.

  Deel jij onze missie?

  Meld je nu aan  ❯
   
   

  Ondernemer Ewout van Haeften uit Zoetermeer
  ‘Jezus’ woorden in daden omzetten’

  Ewout: ‘OM zet de woorden van Jezus om in daden. Dit spreekt mij enorm aan. Want de oproep van Jezus om uit te reiken naar mensen in nood ervaar ik ook als een persoonlijke opdracht. Daarom wil ik betrokken zijn bij de missie van OM.' Lees verder

   

  Ondernemer Theo van den Brink uit Veenendaal
  Theo staat aan het roer van drukkerij AMV in Lunteren en is daarnaast betrokken bij creatief bureau Novente in Nunspeet. Sinds 2018 is hij deel van het Mission Partner Business Fund van Operatie Mobilisatie. We vroegen hem waarom.  Lees verder

   

  Inhoud van Mission Partner Business Fund

  1 Ontmoeten

  • Een aantal keer per jaar organiseert OM kleinschalige ontmoetingen voor alle ondernemers betrokken bij OM. . Bijv. een ontbijt, lunch, lezing en een missie café. Bekijk hier de agenda van 2021.
  • Minimaal eens per jaar een persoonlijke ontmoeting met een vertegenwoordiger van Operatie Mobilisatie.

  2 Verdiepen

  • Bijvoorbeeld door Bijbelstudie en gebed tijdens ontmoetingen die OM faciliteert
  • OM organiseert visiereizen om zelf de impact van de missie te ervaren.

  3 Verbinden

  • We zijn met elkaar verbonden in Christus
  • Verbinding met de missie, bijvoorbeeld door de inzet van expertise, ervaring, gebed, financiën, etc.

   

  Voorwaarden om bij te dragen aan het fonds

  • Je voelt je aangetrokken tot de missie en wilt met jouw ervaring, kennis, enthousiasme, creativiteit en financiën bijdragen aan de verspreiding van het Evangelie onder de minst bereikten.
  • Je bent zakelijk georiënteerd, ondernemer, bestuurder of directeur van een organisatie, etc. (al dan niet gepensioneerd).
  • Je wilt je financieel committeren aan de missie van OM door middel van een gift van €1.200* per jaar.

   * Deze jaarlijkse gift komt voor 75% ten goede aan projecten die in overleg met een bestemmingscommissie bepaalt zullen worden. 25% gaat naar het Global Missions Fund. De bestemmingscommissie is samengesteld uit Mission Partners - Business leden en OM vertegenwoordigers en heeft tevens een controlerende functie.

   

   

  Waarom Mission Partner Business Fund?
  Christelijke ondernemers en zakelijk georiënteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan de missie van Operatie Mobilisatie, op een manier die bij hen past.

  Bouw vandaag nog mee aan het Mission Partner Business Fund!
  Samen zetten we ons in voor de wereldwijde verspreiding van het Evangelie

  Meld je nu aan  ❯

  Marco Bouw, relatiebeheerder Vragen? Neem contact op met Marco Bouw, relatiebeheerder bij OM.
  Bel/app 06 831 641 87 of mail naar marco.bouw@om.org.