Operatie Mobilisatie

Wereldwijd zijn er ruim 3 miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie hebben gehoord. Dat raakt ons hart. Operatie Mobilisatie zet zich ervoor in dat juist onder deze minstbereikten gemeenschappen ontstaan van mensen die Jezus volgen.

Internationale zendingsorganisatie
OM is een internationale zendingsorganisatie. Wij geloven dat het Evangelie van Jezus Christus levens verandert. Wanneer mensen Jezus volgen, heeft dit invloed op de hele omgeving. Daar gaan we voor: veranderde levens, die gemeenschappen veranderen en gemeenschappen die de wereld veranderen! Waar mogelijk werken we samen met de lokale kerk, zodat we blijvende impact hebben.

Ons werk in Nederland
In Nederland is Operatie Mobilisatie vooral actief om christenen in beweging te brengen voor de verspreiding van het Evangelie door te bidden, te geven of te gaan. Daarnaast wordt er onder specifieke doelgroepen in Nederland gericht zendingswerk verricht in samenwerking met lokale gemeentes. Ook vertrekken er vanuit Nederland jaarlijks honderden zendingswerkers voor korte of langere tijd met OM naar het buitenland.
‚ĚĮ¬†Meer over het zendingswerk in Nederland

Help jij mee in deze missie? Trek eropuit en deel het Evangelie!

Gaan met OM ¬†‚ĚĮ ¬†¬† Steun ons werk ¬†‚ĚĮ
 

Meer informatie: ¬†Statuten van OM. ¬†¬†‚Äʬ†¬† Operatie Mobilisatie is geregistreerd als ANBI en heeft een CBF Erkenningspaspoort.

 

OM in cijfers

5.214

OM'ers
 

115

Nationaliteiten
 

110+

landen
 

 

 
 

 

George & Drena Verwer aan het begin van OM.

Operatie Mobilisatie ontstond meer dan 60 jaar geleden dankzij het gebed van één vrouw.

Geschiedenis van OM ¬†‚ĚĮ