TeenStreet

Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud en wil jij Jezus volgen? TeenStreet is dé tienerbeweging van Operatie Mobilisatie en organiseert door het heel jaar heen toffe events in binnen- en buitenland. We willen met tieners meelopen in hun reis, van Jezus kennen naar hun geloof in Jezus delen, zodat zij invloed zullen hebben in hun omgeving.

GA NAAR TEENSTREET.NL  ❯

Dit wil je niet missen

TeenStreet TeenStreet Summercamp
Samen met 2.500 tieners uit heel Europa een week lang plezier maken en God zoeken? Kom met vrienden naar TeenStreet in Duitsland! Groei in geloof of ontdek dat God écht bestaat. Dit wil je niet missen!

ONTDEK MEER OVER SUMMERCAMP  ❯

TeenStreet@Home
Een tienerweekend in Nederland met toffe sprekers, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang. Kom jij ook?

Ontdek meer over TeenStreet@Home  ❯

 
 

Deel je geloof

Teens in Mission TeensTreet in Mission
Wil jij samen met andere tieners je geloof in de praktijk brengen? Ga mee met een tienertrip naar Moldavië of ga op outreach in Nederland! Ontdek jouw gaven en talenten en zet ze in om Gods liefde te laten zien.

Check de mogelijkheden  ❯

 

“Bij In Mission heb ik veel geleerd over hoe ik Gods liefde kan overbrengen. Ik heb veel mooie momenten meegemaakt en goede gesprekken gehad. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden. ”
Flip (12), deelnemer Teens in Mission