News

Здравейте TeenStreet!

За нас тази седмица беше невероятно време и видяхме как Бог ни даваше нови песни! Преживяхме Божието присъствие по много невероятни начини - Той ни изцеляваше и ни показва силата си и любовта си през цялото време. Не искаме да си тръгваме!!!

Read more

Съобщения за българската група

  1. Автобусът ни за Бремен тръгва в събота сутрин в 5:45 ч. от Конгресния център, така че всички трябва да са в 5:30 ч. пред главния вход, при информационното бюро. Моля ви никой да не закъснява! Не искате да си изпуснем автобуса за България, нали?
Read more

Скъпи TeenStreet приятели,

Трудно ми е да живея вярата си, когато съм вкъщи или на училище, както го правя по време на TeenStreet. Само още едно момиче от училището ми е християнка. В града ми живеят много малко християни. Притеснявам се, че отново ще запея старата си песен в ежедневието си.

Read more

Съобщения

Днес е поседната ви възможност да излетите с OM Airlines от Глобалното село. Ето какво казват хората... 
"Това преживяване променя начина ти на мислене." - Великобритания

Read more

Разговор с тийнейджъри: Нова песен!

Каква е новата песен, която пееш?
"Няма значение, колко слаб се чувствам, защото Бог е с мен. Искам да забравя срама и самосъжалението." – Йохан-Амос, Германия, 15
"Част от новата ми песен е да говоря на хората в училище за Исус. Знам, че Бог е добър." – Йохан, Швеция, 15

Read more

Време е за парти!

Днес е последната вечер на TeenStreet и последната част на Интерактивно време 3.0, така че не пропускайте възможността да се разбиете от танци! DJ Alberto и DJ Gemax ще ви накарат да се раздвижите - този път няма да има никой, който просто да си седи отстрани!

Read more

Съобщения

“Докоснат съм. Поради обстоятелства в живота ми се отдалечих от Господа и от служението към бедни хора. Бог ми говори. Знам какво трябва да направя. Благодаря ви.” – Участник от Португалия

Read more

Outbreakband и Екипа срещу Мен

Днешната тема е за това как да живеем новата ни песен във единство! Outbreakband често се сблъскват със предизвикателството на "Отбора срещу Meн". Попитахме ги как се сработват заедно като екип и как се подкрепят!
Кога работите като екип?

Read more

Да си поговорим по женски

Кое е нещото, което бихте искали да знаете за момчетата?
“Защо момчетата реагират така.” – Аника от Германия, 17 г.

“Колко често си сменят чорапите.” – Йеру от Фарьорските острови, 15 г.

Read more

Да си поговорим по мъжки

Кое е нещото, което бихте искали да знаете за момичетата?
"Защо винаги отиват заедно до тоалетна?" - Кристофър от Белгия, 16 г.
"Харесват ли белгийски момчета? - Роббе от Белгия, 14 г.
Ако някой срещне вашите приятели и не ви познава, как те биха ви описали?

Read more

Изпълнителите по време на Interact 3 довечера

 Довечера на малката сцена, изпълнителите са хора на простите неща. Първо ще приветстваме Heidi Frank, вокал на групата "Melody against Gravity". Тя е певица и текстописец с китара и акапелни изпълнения. Късното изпълнение ще бъде в същия дух с Tobias Jakob.

Read more

Нова песен от Writeway

Може би сте ги видяли да танцуват на сцената или да си почиват до Global Village. Може да сте ги видяли на концертно изпълнение в столовата във Вторник вечер. Writeway music са група от Великобритания, която е много въодушевена да са отново на Teen Street.

Read more

Насърчаваме ви да дарите пари за RAG (Събери и Дари). Това е инициативата на TeenStreet за спонсориране на изграждането на младежко спортно игрище в Сараево, Босна и Херцеговина.
Можете да дадете пари на щанда или да ги пуснете в стъклените касички.

Read more

Обратна връзка - TeenStreet 2012

TS 2012

За теб

 
1. Ти си...?
Мъж

Жена

Read more

Музика за всеки вкус!

Какво харесваш повече: народна музика или яко техно? Е, тази вечер имаме по нещо за всеки. Alex Edy с китара и хармоника, а след това DJ Gemax, който ще ви запали със микс от хаус и минимал. Както казват Арктичните маймуни: ‘Обуй си обувките за танци!’ 

Read more

Молитва в шише

Молитвеният екип са се молили през цялата година за вас и за времето, което прекарваме заедно тази седмица. Бог ги е поставил да се молят за вас и с вас, докато Той ви освобождава от старите ви песни и ви показва новите песни, които иска да пееете в живота си.

Read more

Съобщения

Молим ви да зареждате телефони си САМО на Информационното бюро. Не използвайте контактите в коридорите и в спалните помещения.

Read more

TeenStreet мода!

[please just translate title]

Read more

Скъпа, искаш ли да прекараме медения си месец на TeenStreet?

И недейте се съобразява с този век, но се преобразявайте чрез обновяването на ума си. – Римляни 12:2

Read more

Съобщения за българската група

Помням ви, че в 23:00 ч. трябва да сте в спалните помещения!

Read more

Pages