Σύντομα κοντά σας

  Δύο μέρες ακόμα και το Τeenstreet 2014 ανοίγει επίσημα. Ο ήλιος λάμπει, η ατμόσφαιρα είναι έξοχη και το Service Team φτάνει από μέρα σε μέρα. Τι έχει ο Θεός για τους εφήβους στο Μίνστερ της Γερμανίας, αυτό το καλοκαίρι θα αποκαλυφθεί σύντομα.

  Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα γεγονός τέτοιου μεγέθους παίρνει μια εβδομάδα προετοιμασίας.Ήδη, υπάρχουν πάνω από 300 μέλη της ομάδας Service Team στο σχεδόν καινούριο κτίριο Halle Münsterland, έτοιμα να υπηρετήσουν τους εφήβους και το Θεό με τα ποικίλα ταλέντα τους και με πάθος.
  Ηχολήπτες, ηλεκτρολόγοι και εργάτες από άλλες ειδικότητες τοποθετούν σχολαστικά τα απαραίτητα για το πίσω μέρος της σκηνής. Η ομάδα διαχείρησης και οι υπεύθυνοι της κάθε χώρας προετοιμάζουν με μεθοδικότητα την επικείμενη άφιξη των χιλιάδων εφήβων, ενώ όλη η ομάδα προγράμματος προετοιμάζει επιμελώς τις καρδιές και το νου για την υπηρεσία του Θεού στις βασικές συναντήσεις.
  Αυτή η χρονιά του Τeenstreet. έχει τον τίτλο >, και πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο από ποτέ αφού θα συμμετέχουν 2596 έφηβοι από 23 χώρες αυτή τη χρονιά.

  > λέει η René Zänsler, υπεύθυνη συντονισμού. >
  Αργά αλλά σταθερά, αυτός ο χώρος θα ξεκινήσει να μοιάζει περισσότερο στο Teenstreet, η κουζίνα είναι έτοιμη, το Main Hall παίρνει σχήμα και η αινοιγματική οθόνη που καλύπτει τη χρονιά του Global Villageσύντομα θα αποκαλυφθεί
  Με αυτό, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε. Έχετε ενθουσιαστεί;
  #TS14open