News

ΗΜΕΡΑ 3 Main Hall ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Όλη αυτή την εβδομάδα στο Main Hall,οι έφηβοι μαθαίνουν τι σημαίνει να ακούνε τον Θεό, και ανακαλύπτουν τι σημαίνει να είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ στο τι ο Θεός έχει να τους πει. Αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο και στην κάθε περίσταση.

Read more

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΗΒΩΝ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Ίσως είναι ένα γράμμα αγάπης, ίσως ένα μήνυμα από κάποιον φίλο απ' τα παλιά, ίσως ένα σημείωμα ενθάρρυνσης, απλά λίγες λέξεις σε ένα κομμάτι χαρτί, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, αλλά αυτές οι λέξεις μπορεί να σημαίνουν τα πάντα για κάποιον.

Read more

RAG SWAG – FRESH IT UP - ΦΡΕΣΚΑΡΩ

Καθώς ξέρετε, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να συμμετέχει κανείς στο RAG.

Read more

ΗΜΕΡΑ 2 Main Hall ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ: ΝΙΚΗ

Αυτό το πρωινό, κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνάντησης ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ στο Main Hall, οι έφηβοι μπήκαν στη διαδικασία να σκεφτούν τι σημαίνει να ζεις νικητής.

Read more

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

“Ο Θεός είναι ο απόλυτος δημιουργός. Θέλουμε απλά να καθρεφτίζουμε την ομορφιά Του σε ό,τι κάνουμε. Πιστεύουμε πως ο Θεός μπορεί να αλλάξει μια ζωή με μια λέξη ή μια πινελιά,” είπε ο Joshua Glyn-Davies, ένας από τους υπεύθυνους για το ArtZone του TeenStreet (TS).

Read more

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ TEENSTREET - ΜΕΡΟΣ 2: ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΩΡΩΝ

Ξέρετε τι είναι ο υπεύθυνος χώρας - Home Office Rep στο TeenStreet; Αν ναι, γνωρίζετε τι κάνουν;

Οι Home Office Reps έχουν ένα από τα λίγα επαγγάλματα στο TS που οι ευθύνες συνεχίζονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Read more

ΗΜΕΡΑ 1 Main Hall ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα ήταν η αρχή για το πρόγραμμα του  Main Hall στο TeenStreet (TS). Τα φώτα στροβιλίζονταν και οι έφηβοι χόρευαν γεμάτοι ενέργεια με τη δυνατή μουσική.

Read more

ΤΟ TeenStreet ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ.

Παρόλο που οι έφηβοι είναι, προφανώς, το επίκεντρο του TeenStreet (TS), δεν είναι οι μόνοι συμμετέχοντες του συνεδρίου εδώ στο Münster.

Read more

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ RAG n Roll

Γιατί κάνουμε το RAG;

> λέει η  Claire Hoernig, υπεύθυνη του προγράμματος RAG.

Read more

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΜΙΛΟΥΝ - ΗΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!

Οι πόρτες του Teenstreet είναι επίσημα ανοιχτές.

Οι έφηβοι καταφτάνουν, και οι διάδρομοι κατακλύζονται από αυτούς.

Read more

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ TeenStreet – ΜΕΡΟΣ 1ο, ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης στο TeenStreet (TS) έχει τεράστια ευθύνη. Είναι υπεύθυνη σχεδόν για ό,τι αφορά στις εγκαταστάσεις του TS οι οποίες πρέπει να κατασκευαστούν, από την περίφραξη του χώροι και τις εξωτερικές βρύσες μέχρι τις γιγαντοοθόνες για την κεντρική συνάντηση όλου του συνεδρίου.

Read more

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TeenStreet 2014 “ΞΕΚΙΝΗΜΑ”!

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που είσαστε όλοι επιτέλους εδώ για να ζήσουμε όλα αυτά που ο Θεός έχει ετοιμάσει για όλους μας μαζί.

Read more

TeenStreet- ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

Μέσα σε μια εβδομάδα. ο χώρος, Halle Münsterland, μεταμορφώθηκε από έναν άδειο συνεδριακό χώρο σε ένα τόπο όλο φωνές, το Teenstreet. Το Service Team και το Staff έχουν δουλέψει σκληρά για να είναι όλα έτοιμα ώστε να ξεκινήσει το TS σήμερα.

Read more

RAG 2014 #TS14Βοηθώντας την Ουκρανία

Μπορούν σχεδόν 3000 έφηβοι να δημιουργήσουν μια μακράς διάρκεια επίδραση στην Ευρώπη μέσα μόλις σε μια εβδομάδα;

Την περασμένη χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούν.

Read more

Σύντομα κοντά σας

Δύο μέρες ακόμα και το Τeenstreet 2014 ανοίγει επίσημα. Ο ήλιος λάμπει, η ατμόσφαιρα είναι έξοχη και το Service Team φτάνει από μέρα σε μέρα. Τι έχει ο Θεός για τους εφήβους στο Μίνστερ της Γερμανίας, αυτό το καλοκαίρι θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Read more

Καθρεφτίζοντας την καρδιά του Θεού.

Το μότο του TeenStreet's είναι: "παροτρύνετε και εξοπλήστε τους Χριστιανούς εφήβους να δημιουργήσουν μια πραγματική φιλία με τον Χριστό έτσι ώστε μέσα από τους ίδιους να καθρεφτίζεται Αυτός στην καθημερινότητά τους.”

Read more

Τι μπορεί να κάνει το Teenstreet τη ζωή ενός ανθρώπου

Το Teenstreet (TS) είναι γεμάτο από γέλιο, φίλους και διασκέδαση, αλλά, κατά βάση, το ΤS υπάρχει για να μεταμορφώνει ζωές. Τέτοια είναι η περίπτωση που έζησε ο βασικός αρχηγός της ασφάλειας Geert de Bruijn, από την Ολλανδία.

Read more