SUOMI

Jos et löydä tältä sivulta tarvitsemaasi tietoa, voit olla yhteydessä TeenStreet-koordinaattoriimme:

teenstreet.fi@om.org
044-0500115

OM Toimisto
Yliopistonkatu 58 B 5 krs.
33100 Tampere
puh. 03 2131300

Osallistumismaksut

Nuoret
Ennen 30.4.: 275 €, sisarukset 255 €
30.4. jälkeen: 285 €, sisarukset 265 €
Sisarusalennus toteutuu ainoastaan, jos sisarukset osallistuvat nuorina.

Aikuiset
175 €

Lapset
0-5 vuotta: 50 €
6-12 vuotta: 90 €

Yllämainitut hinnat ovat osallistumismaksuja, jotka eivät sisällä matkoja tai mahdollisia vakuutusmaksuja.

Rekisteröitymisen yhteydessä tulee maksaa 25 euron rekisteröitymismaksu. Voit maksaa sen Operaatio Mobilisaation tilille FI63 8000 1201 5560 90 (Danske Bank) kirjoittamalla viestiruutuun osallistujan nimen + ”TS-rekisteröitymismaksu”

 

Matkustaminen

Tärkeää:

  • Jokainen hoitaa matkansa järjestelyt itsenäisesti lentolippujen hankkimisesta alkaen.
  • Kuljetus Suomessa lentokentälle on myös jokaisen itse järjestettävä.
  • Alaikäinen saa matkustaa vain alla mainituilla matkustusvaihtoehdoilla, mikäli hänen vanhempansa tai huoltajansa eivät vie häntä leirialueelle saakka ja tule noutamaan häntä leirin päättyessä leirialueelta.
  • Alla mainituille lennoille lippua varaava, tarkista vielä kerran varausta tehdessäsi, että varaamiesi lentojen numerot ovat oikeat.
  • Aikuinen osallistuja (koutsi ja Service Team), älä osta lentolippuja ennen kuin sinut on haastateltu ja hyväksytty tehtävääsi.

 

Tänä vuonna matkustaminen tapahtuu lentäen. Jokaisen tulee siis ilmoittautua lennolle itse. Alla mainituille lennolle on järjestetty matkanjohtajat OM:n puolesta.

 

Lentovaihtoehdot:
Finnair (suora)
• 27.7. Helsinki-Frankfurt 7:55 – 09:30, lento AY821
• 2.8. Frankfurt-Helsinki 11.45 - 15.10, lento AY822

Lufthansa (suora)
• 27.7. Helsinki-Frankfurt 6:35 – 08:10, lento LH855
• 2.8. Frankfurt-Helsinki 13:40 – 17:05, lento LH850
 

OM:n puolesta on järjestetty bussikuljetus Frankfurtin lentokentältä TeenStreetille ja takaisin. Bussikyydin hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Matkustamisen yksityiskohdista tulee ilmoittaa OM:n toimistolle kaavakkeella, joka lähetetään vanhemman / huoltajan sähköpostiin rekisteröitymisen jälkeen. Kaavake tulee postittaa meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6. mennessä. Tarkista tässä yhteydessä vielä kerran että lentojen numerot ovat oikeat!

Aikuisilla on mahdollisuus matkustaa omatoimisesti valitsemallaan tavalla. Matkasuunnitelma tulee ilmoittaa OM:n toimistolle mahdollisimman pian rekisteröitymisen jälkeen, viimeistään 15.6. mennessä. Pyydämme kuitenkin erityisesti koutseja ja M&M-henkilöitä ottamaan matkaa suunnitellessaan huomioon, että tarvitsemme järjestetylle lennolle OM:n henkilökunnan lisäksi muita aikuisia.

 

Aikuiset osallistujat

Haastattelu, suosittelija ja tehtävään hyväksyminen
Haastattelemme jokaisen aikuisen hakijan joko puhelimitse tai kasvotusten. Olemme sinuun yhteydessä rekisteröitymisesi jälkeen haastatteluajankohdan sopimisesta. Haastatteluun on hyvä varata vähintään 30 minuuttia.

Itse hakijan lisäksi haastattelemme hänen rekisteröitymisen yhteydessä suosittelijakseen ilmoittamaa henkilöä. Suosittelijan tulee olla kypsempi uskova henkilö (esim. seurakuntasi työntekijä, kuten pappi, nuoriso-ohjaaja tai muu vastuunkantaja), joka tuntee hakijan hyvin. Suosittelija ei voi olla sukulainen. Henkilön suostumusta suosittelijaksi tulee kysyä etukäteen ennen rekisteröitymistä.

Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä hakijan hakemus. Päätöksen tehtävään soveltuvuudesta teemme Suomen TeenStreet -tiimin kesken haastattelun ja suosittelijan kuulemisen jälkeen. Päätös ilmoitetaan hakijalle mahdollisimman pian. Matkalippuja ei kannata varata ennen virallista tehtävään hyväksymistä. Virallinen hyväksyminen vaatii myöntävän päätöksen lisäksi sitä, että olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen oikein täytettynä.

Koulutus

Edellytämme aikuisilta osallistumista järjestämäämme koulutukseen. Vuoden 2017 koulutuspäivät ovat seuraavat:

13.5. Tampere
20.5. Jyväskylä
17.6. Tampere

Kaikki koulutukset alkavat klo 10 ja loppuvat klo 17. Tarkempi koulutuspaikkojen osoite ilmoitetaan sähköpostilla koulutuksen lähestyessä.

Valitse rekisteröitymisen yhteydessä itsellesi sopivin ja ilmoita se meille sähköpostitse heti rekisteröidyttyäsi.

Osallistuminen perheenä

TeenStreetille on mahdollista osallistua perheenä. Alle 13-vuotiaat lapset voivat tulla mukaan, mikäli vanhemmalla / vanhemmilla on jokin rooli leirillä. Alueella on järjestettyä ohjelmaa pienemmille ja isommille lapsille. Otathan huomioon, että vanhemman tulee sitoutua työskentelemään annetussa leiritehtävässä vähintään kuusi tuntia päivässä. Molempien vanhempien osallistuessa tämä koskee kumpaakin.

 

Ennen rekisteröitymistä

Huomioitavaa:
Rekisteröitymiseksi kutsumme sähköisen henkilötietokaavakkeen täyttämistä.
Vahvistettu ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä täytetty ilmoittautumisen vahvistuskaavake OM:n toimistolle. Kaavake tulee PDF-tiedostona rekisteröitymisessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumisesi on virallista vasta kun olemme vastaanottaneet postitetun kaavakkeen.

TOIMI NÄIN:
Jos olet nuori, kysy lupa ja juttele vanhempasi / huoltajasi kanssa leirille osallistumisesta

Jos olet aikuinen, etsi itsellesi suosittelija. Suosittelijan kriteerit on määritelty kohdassa ”Tietoa aikuisille osallistujille”.

Ota selville passi- tai henkilökorttitietosi, tarvitset niitä täyttäessäsi hakemusta. Jos sinulla ei kuitenkaan ole vielä voimassaolevaa passia tai poliisin myöntämää henkilökorttia, niin on parempi vaihtoehto täyttää ja lähettää hakemus ensin. Passin tai henkilökortin tiedot tulee sitten toimittaa meille välittömästi sen jälkeen, kun saat uuden passin haltuusi.

Matkavakuutus

Ota selville matkavakuutustietosi. Leirille ei voi lähteä ilman matkan aikana voimassa olevaa matkavakuutusta. Mikäli sinulla ei ole matkavakuutusta, voit ottaa osaa OM Suomen järjestämään ryhmämatkavakuutukseen. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa vakuutuksen itse. Vähimmäisvaatimus on Eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka voi tilata ilmaiseksi KELA:sta: http://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti

TeenStreet -ilmoittautumista täyttäessäsi sinun tulee olla tietoinen, mikä yllä mainituista vakuutusvaihtoehdoista pätee sinun kohdallasi.

Etsi valmiiksi kuva itsestäsi, jonka haluat leiripassiisi. Kuvan tulee olla otettu tarpeeksi läheltä, niin että kasvot ovat tunnistettavissa.

 

Rekisteröityminen

Varmista, että olet hoitanut ”Ennen rekisteröitymistä” -kohdassa mainitut asiat.

Täytä ilmoittautuminen rauhassa. Lomakkeen täyttäminen vie jonkin verran aikaa. Valitse siis kiireetön hetki.

• Varmista, että rekisteröidyt Suomen kautta. Valitse maavalikosta Suomi / Finland, jonka jälkeen voit valita kieleksi joko suomen tai ruotsin oman äidinkielesi mukaan.

• Ilmoita etunimeksesi kutsumanimesi, sillä rekisteröitymisessä käyttämäsi nimi tulostetaan leiripassiisi, joka on näkyvillä koko leirin ajan. Jos ensimmäinen nimesi on eri kuin kutsumanimesi, virallinen nimesi tulee tiettäväksi passi- / henkilökorttitietoja koskevassa kohdassa.

• Rekisteröitymislomakkeessa tullaan kysymään sähköpostiosoitettasi. Tulet saamaan tähän osoitteeseen leiriin liittyviä tiedotteita. Valitse siis sellainen sähköposti, jota luet.

• Nuorilta kysytään myös vanhemman / huoltajan sähköpostiosoitetta ja muita yhteystietoja. Ota ne selville ennen kuin aloitat rekisteröitymisen.

Rekisteröidy ajoissa. Sähköinen rekisteröityminen on käynnissä 1.1. -31.5.2017. Nuorten osallistumismaksu nousee 10 eurolla 30.4. jälkeen. Emme ota vastaan myöhäisiä rekisteröitymisiä. Poikkeuksen teemme ainoastaan, mikäli jostain vastuutehtävästä puuttuu aikuisia.

Ilmoittautumisen vahvistuskaavake ja muut vaadittavat tiedot

Ilmoittautumisen vahvistuskaavake
Kun olet rekisteröitynyt, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-tiedostona ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen, joka sinun tulee tulostaa, täyttää ja lähettää OM:n toimistolle viimeistään 15.6. mennessä. Ilmoittautumisesi ei ole sitova ennen kuin olemme vastaanottaneet kaavakkeen.

Terveystietolomake ja leikkauslupa
Tämä lomake lähetetään tiedostona vanhemman / huoltajan sähköpostiin. Vanhemman / huoltajan tulee tulostaa se, tarkistaa tietojen oikeellisuus, allekirjoittaa se ja postittaa OM:n toimistolle viimeistään 15.6. mennessä. Samassa lomakkeessa kysymme sairaalalle lupaa toimittaa nuorelle leikkaustoimenpide, mikäli tilanne niin vaatii.

Matkustuslupa-asiakirja
Tämä lomake lähetetään tiedostona vanhemman / huoltajan sähköpostiin. Tähän täytetään nuoren matkaa koskevat tiedot sekä vanhemman / huoltajan suostumus, että nuori saa matkustaa kanssamme. Lomake tulee tulostaa, täyttää ja postittaa OM:n toimistolle viimeistään 15.6. mennessä.

Yllämainitut lomakkeet voi lähettää samassa kuoressa. Lähetettäviä lomakkeita on yhteensä 3 kappaletta.

Lisäksi edellytämme 15.6. mennessä:
- Leirin aikana voimassa olevan passin / henkilökortin tiedot
- Että matkavakuutus on kunnossa

Mikäli emme ole vastaanottaneet mainittuja tietoja ja dokumentteja 15.6. mennessä, pidätämme oikeuden perua rekisteröityminen / ilmoittautuminen automaattisesti. Lähetämme asiasta tarvittaessa muistutuksen kaksi viikkoa ja viikkoa ennen umpeutumisajankohtaa.

Osoite: Operaatio Mobilisaatio, TeenStreet, Yliopistonkatu 58 B 5. krs., 33100 Tampere
Jos sinulla ei ole tulostinta, tulostaminen onnistuu esim. kirjastossa

Lasku

Kun olemme vastaanottaneet kaikki laskutuksessa tarvittavat tiedot (ilmoittautumisen vahvistuskaavake, matkustuslupa-asiakirja ja vakuutustiedot), lähetämme sinulle laskun. Maksa lasku eräpäivään mennessä.

Huom. Ilmoittautuminen on sitova. Jos perut osallistumisesi lähempänä kuin viisi viikkoa ennen leirin alkua (22.06. jälkeen), saat leirimaksusta 50% takaisin. Jos perut osallistumisesi lähempänä kuin kaksi viikkoa ennen leirin alkua (13.07. jälkeen), emme enää palauta leirimaksua. Tämän ja muidenkin mahdollisten esim. sairastumisista tai tapaturmista aiheutuvien seikkojen vuoksi suosittelemme vahvasti kaikkia osallistujia ottamaan matkavakuutuksen.