NL - Praktische informatie


REGISTRATIE
Meld je vast aan voor TeenStreet 2020 (vanaf 10 januari mogelijk). En deel de link met je vrienden! ;-)

Meld je nu aan

LOCATIE EN ADRES TEENSTREET 2020
Oldenburg (Noord-Duitsland). Europaplatz 12, 26123 

DATA 2020
Zaterdag 1 augustus (aankomst tussen 9.00 en 16.30 uur) tot en met zaterdag 8 augustus (vertrek: voor 11:00) 2020 vindt TeenStreet plaats. Voor het Service Team, Coaches en M&M'ers is er op vrijdag 31 juli een trainingsdag.
Wil je als vrijwilliger komen helpen met het opbouwen van TeenStreet? Super! Verzoek om maandag 27 juli om 09.00 uur aanwezig te zijn, geef je hiervoor, dit kan via deze link, selecteer opbouw-vrijwilliger.

KOSTEN 2019
Tieners (13 t/m 17 jaar):   € 245 bij aanmelding voor 1 mei / daarna € 275 (vroegboek korting dus: €30,-) *
Volwassenen (18+):          € 170 bij aanmelding voor 1 mei / daarna € 200 (vroegboek korting dus: €30,-) 
Kinderen (0 t/m 5 jaar):     € 25,- **
Kinderen (6 t/m 12 jaar):   € 75,- **
*    Gaan twee of meer tieners uit één gezin mee? Het tweede, derde, vierde etc. kind krijgt dan €20,- korting op de toegangsprijs.
**  Kinderen kunnen alleen mee als hun ouders op TeenStreet helpen.

NAAR TEENSTREET ÉN MOLDAVIË?!
Lijkt het jou tof om na TeenStreet mee te gaan op een avontuurlijke tienertrip? Wil jij delen wat je hebt ontvangen tijdens TeenStreet? Bijvoorbeeld door praktische hulp, sporten of knutselen met kids? Je kan mee naar Moldavië! Daar organiseren we vanuit Operatie Mobilisatie een hele gave Teens in Missiontrip, waar jij anderen met jouw gaven en talenten mag helpen! Kijk op www.teensinmission.nl voor meer info. Als je meegaat naar TeenStreet én Teens in Mission krijg je €35,- korting op het totaalbedrag. Om mee te gaan meld je je aan bij zowel TeenStreet als Teens in Mission. De korting wordt daarna verrekend.

VERVOER
Busvervoer: TeenStreet NL organiseert busvervoer vanuit 12 plekken: Almelo, Amersfoort, Arnhem, Delft, Den-Helder, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Ijmuiden, Utrecht en Zwolle. De kosten voor één retour reis zijn €40 en voor één enkele reis €25. De opstaptijden en exacte opstap adres worden 2 weken voor TeenStreet gecommuniceerd.
Eigen vervoer: deelnemers (die niet helpen met de opbouw) kunnen zich zaterdag 1 augustus vanaf 9:00 tot 16:30 aanmelden bij de ingang wat aangegeven zal staan. Personen die de deelnemers afzetten en geen deelnemer zijn, maar toch even het terrein op willen kunnen voor maximaal 2 uur het terrein op. Zaterdag 8 augustus kunnen deelnemers vanaf 8:00 worden opgehaald. De deelnemers (die niet helpen bij afbouw) moeten het terrein op zaterdag 8 augustus om 11:00 verlaten.

BETALING TEENSTREET
De betaling voor TeenStreet verloopt via iDEAL of een éénmalige machtiging. Wil je een uitzondering? Vraag dit aan via teenstreet.nl@om.org.

TRAININGSDAGEN VOOR VRIJWILLIGERS (DUS NIET VOOR TIENERS
1. We verwachten alle vrijwilligers (M&Mers, (co)coaches, Service-, Prayer- and Fountain Team) op de toerustingsdag van OM op zaterdag 13 juni in Veenendaal. Dit is een plek waar we elkaar als vrijwilligers ontmoeten, kennismaken, bemoedigen, trainen en toerusten. Zonder deze dag is het niet mogelijk om als vrijwilliger deel te nemen aan TeenStreet en daarom zien wij dit als een verplicht onderdeel. 

LET OP! Aanmelden voor de OM Toerustingsdag is nodig. Klik HIER om je hiervoor aan te melden. 
Mocht je echt niet kunnen laat dit dan weten door te mailen naar teenstreet.nl@om.org zodat we naar een vervangende oplossing kunnen zoeken.

2. TeenStreet organiseert voor alle vrijwilligers (Coaches, M&Mers, Service-, Prayer- and Fountain Team) net voordat TeenStreet begint een trainingsdag op vrijdag 31 juli. Dit is een dag met programma onderdelen als: internationale ontmoetingen met alle vrijwilligers, workshop rondes passend bij de verschillende rollen, laatste belangrijke briefing voor TeenStreet. Voor de serviceteam medewerkers is dit een verplichte dag. Voor de overige vrijwilligers een absolute aanrader en een unieke kans! Wil je eerder komen, maar heb je geen vervoer? Mail ons dan zodat we hierin kunnen meedenken.

CHOCOLADE!
Kom je met een groep van 10 of meer uit jullie kerk naar TeenStreet? Geef ons dan je adres. Wij sturen jullie dan een doos vol Tiny Tony's om alvast te smullen van het idee dat jullie naar TeenStreet gaan.

GEZINNEN OP TEENSTREET
Veel gezinnen gaan met elkaar naar TeenStreet. Tieners overnachten dan bij hun coach en NET-groep. Kinderen (onder de 13 jaar) overnachten bij de ouders. Ouders kunnen op verschillende manieren overnachten op TeenStreet:
- Met een caravan/camper/tent/vouwwagen camperen op de campsite naast het TeenStreet terrein, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Deze campsite is voorzien van toileten, douches en waterpunten en stroom (als de omstandigheden dit toelaten). Over het algemeen maken de meeste gezinnen hier gebruik van. Wat altijd voor veel gezelligheid zorgt :) 
- Gebruik maken van cubicle (een afgezonderde plek in een grote hal) hier zijn kosten aan verbonden.
- In een nabij gelegen hotel/campsite of B&B.

Overdag is er voor alle kinderen oppas. Voor leeftijdscategoriën en meer informatie bekijk veelgestelde vragen.
Ouders zijn verplicht om een taak op TeenStreet uit te voeren zo draagt iedereen bij. Als er jonge kinderen zijn of een groot gezin neem dan even contact met ons op zodat we een passende taak kunnen vinden. 
Praktisch: kinderstoelen zijn aanwezig in de eetruimte eveneens een magnetron. 

CONTACT
Je kunt ons mailen via teenstreet.nl@om.org. We proberen je e-mail binnen een week te beantwoorden. Wil je gebeld worden? Stuur even een mailtje met je telefoonnummer. Je wordt dan teruggebeld.

ANNULEREN
Het is mogelijk om je aanmelding bij TeenStreet te annuleren. Een annulering vraag je aan via teenstreet.nl@om.org. Annuleringskosten:

  • Tot en met 15 juni:       100% resitutie
  • 16 juni t/m 1 juli:           50% resitutie van het totaalbedrag.
  • 2 juli t/m TeenStreet:    geen resitutie