RAG (Raise and Give) on TeenStreetin varainhankitatapahtuma.

RAG-juoksu on TeenStreetin varainhankintatapahtuma. Jokaisen TeenStreetin aikana ja sitä ennen keräämme varoja tukeaksemme erilaisia projekteja. Tavallisesti nämä projektit ovat OM:n pyörittämiä ja vaikuttavat myönteisesti Euroopan nuoriin – vaikutusten yltäessä Euroopan rajojen ylikin. Varoja kerätään viikon aikana RAG-juoksun ja muiden aktiviteettien avulla.

2019: Kerää kanssamme varoja pakolaisille!

Vuoden 2019 TeenStreetillä keräämme varoja erilaisille projekteille, jotka auttavat pakolaisnuoria ja- lapsia Kreikassa, Italiassa ja Serbiassa. Kerätyillä varoilla autetaan pakolaisia hankkimalla:

  • Reppuja, koulutarvikkeita, kirjoja yms. sekä tuutoreita auttamaan kielen oppimisessa
  • Uusia urheilu- ja taidetarvikkeita – lisäksi osa varoista osoitetaan tarvittavien harrastustilojen hankkimiseen
  • Turvallisia tiloja, missä voi tavata paikallisia nuoria ja tutustua Jeesukseen

2019: TeenStreet-työn aloittaminen ja tukeminen ympäri maailmaa 

Haluamme, että muualla maailmassa asuvat nuoret voisivat saada samanlaisen kokemuksen kuin mikä meille tarjotaan Euroopan TeenStreetillä. Unelmoimme TeenStreet-työn aloittamisesta – tai sen kasvattamisesta – Sambiassa, Zimbabwessa, Ghanassa, Fidžillä, Papua-Uudessa-Guineassa, Karibialla, Balkanin alueella ja Nepalissa. Haluamme sen vuoksi käyttää keräämistämme varoista 20 prosenttia uusien TeenStreetien tukemiseen.

RAG-juoksu

Yksi päivä TeenStreetillä on omistettu RAGille. Sen aikana toteutetaan vuotuinen RAG-juoksumme. Tule kanssamme 2019 TeenStreetille ja JUOKSE! 

Jos osallistut TeenStreetille ja haluat hankkia itsellesi sponsoreita, ole hyvä ja käytä tätä linkkiä: https://ts-de-rag.timm.is 

Jos haluat sponsoroida henkilöä joka osallistuu TeenStreetin RAG-juoksuun, ole hyvä ja ole yhteydessä tähän henkilöön saadaksesi asiasta enemmän tietoa.