Kesällä nähdään!

Seuraava TeenStreet-leiri:

1.–8. elokuuta 2020,
Oldenburg, Germany

 

 

Latest News

Jumala tekee työtänsä

“Se oli niin kaunis hetki”, Gabi muistelee. “Olimme kaikki yhdessä. Isä soitti kitaraa, ja minä aloin laulaa sydämestäni Jumalalle. Tiesimme, että pimeys oli siirtynyt ja että kaikki asiat järjestyisivät.”

 • Tätä et tiennyt TeenStreetistä

  TeenStreetiä (TS) saattaa olla vaikea kuvailla kaverille, joka ei ole koskaan ollut leirillä. Joskus jopa leirillä useita kertoja olleiden voi olla vaikea hahmottaa sen massiivisuutta. Onko sen käsittäminen edes mahdollista? Ehkä ei, mutta haluaisimme kuitenkin yrittää.

 • TeenStreetin innostamana (osa 2)

  Ruotsalaisen seurakunnan, Ryttargårdskyrkanin, nuorisotyöntekijät ovat kouluttaneet nuoria palvelemaan paikallisia ihmisiä ja seurakuntia ympäri maailman jo kymmenen vuoden ajan. Tämä on tarina siitä, kuinka TeenStreet innosti seurakuntaa kehittämään nuortenohjelmaansa niin, että se varustaa nuoria johtajuuteen ja lähetystyöhön.

 • TeenStreetin innostamana (osa 1)

  Tiesitkö, että suurin yksittäinen TeenStreetille (TS) tuleva ryhmä tulee ruotsalaisesta seurakunnasta? Tämä on tarina siitä, kuinka TS innosti seurakuntaa kehittämään omaa nuorisotyötään.

 More news

TeenStreet 2019 päähallin tilaisuudet

Mikä on TeenStreet?

 • TeenStreetin historia

  TeenStreet järjestettiin ensimmäisen kerran Oldenburgissa 1993, jolloin osallistujia oli 56. Tänä vuonna noin 3500 osallistujaa yli 20 maasta kokoontui yhteen oppimaan lisää Jeesuksesta ja ylistämään Jumalaa.

 • Mikä on OM?

  Operaatio Mobilisaatio on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli 110 maasa motivoiden ja varustaen ihmisiä lähetystyöhön kaikkialle maailmaa.