Kiitos vuoden 2019 leiristä!

Nähdään taas ensi vuonna:

1.–8. elokuuta 2020,
Oldenburg, Germany

 

Unohditko jotain TeenStreetille? 
Ota yhteyttä: lost@teenstreet.de 

LATEST NEWS

Tätä et tiennyt TeenStreetistä

TeenStreetiä (TS) saattaa olla vaikea kuvailla kaverille, joka ei ole koskaan ollut leirillä. Joskus jopa leirillä useita kertoja olleiden voi olla vaikea hahmottaa sen massiivisuutta. Onko sen käsittäminen edes mahdollista? Ehkä ei, mutta haluaisimme kuitenkin yrittää.

 • TeenStreetin innostamana (osa 2)

  Ruotsalaisen seurakunnan, Ryttargårdskyrkanin, nuorisotyöntekijät ovat kouluttaneet nuoria palvelemaan paikallisia ihmisiä ja seurakuntia ympäri maailman jo kymmenen vuoden ajan. Tämä on tarina siitä, kuinka TeenStreet innosti seurakuntaa kehittämään nuortenohjelmaansa niin, että se varustaa nuoria johtajuuteen ja lähetystyöhön.

 • TeenStreetin innostamana (osa 1)

  Tiesitkö, että suurin yksittäinen TeenStreetille (TS) tuleva ryhmä tulee ruotsalaisesta seurakunnasta? Tämä on tarina siitä, kuinka TS innosti seurakuntaa kehittämään omaa nuorisotyötään.

 • Tanssin siivillä

  Tanssi on epäilemättä yksi TeenStreetillä puhutuista kielistä. Tanssityöpajoihin osallistuu noin sata nuorta joka päivä, ja iltaisin leirialueella tanssitaan yömyöhään. Lisäksi lavalla nähdään huikeita tanssiesityksiä, joista jokainen kertoo oman tarinansa.

 More news

TeenStreet 2019 päähallin tilaisuudet

Mikä on TeenStreet?

 • TeenStreetin historia

  TeenStreet järjestettiin ensimmäisen kerran Oldenburgissa 1993, jolloin osallistujia oli 56. Tänä vuonna noin 3500 osallistujaa yli 20 maasta kokoontui yhteen oppimaan lisää Jeesuksesta ja ylistämään Jumalaa.

 • Mikä on OM?

  Operaatio Mobilisaatio on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli 110 maasa motivoiden ja varustaen ihmisiä lähetystyöhön kaikkialle maailmaa.