Tänä vuonna matkustaminen TeenStreetille tapahtuu lentäen.

Lentojen varaaminen ja matkustusohjeet:

Tänä vuonna lennot TeenStreetille järjestetään yhteistyössä Ikaalisten Matkatoimiston kanssa. Lennämme Finnairin lennoilla Saksaan 1.8., jolloin Helsingistä Hampuriin suuntautuvien lentojen lähtöajat ovat klo 7:10 ja 11:10 ja paluu Hampurista Helsinkiin on 8.8. siten, että lennot saapuvat Helsinkiin klo 15:50 tai 22:00. Edestakaisten lentojen hinnat ovat 259 – 309 € riippuen valitsemastanne lentovaihtoehdosta. Vaikka hinnat ovat kiinteät, on meidän kiintiömme rajallinen  ja varaukset eri lentovaihtoehdoille täytetään varausjärjestyksessä. Kannattaa siis varata matkansa ajoissa, (kuitenkin viimeistään toukokuun loppuun mennessä!). Mikäli kiintiö ennen sitä jossain vaiheessa tulee täyteen, laitamme siitä tiedon tänne.

Tässä on linkki, josta pääsette varaamaan lentojanne - luethan kuitenkin ensin ohjeet huolellisesti läpi!

Jokaisen tulee järjestää itse matkansa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja ilmoittautua paikalla oleville OM:n edustajille viimeistään kaksi tuntia ennen varatun lennon lähtöä.

Järjestämme bussikuljetuksen antamillemme lentovaihtoehdoille Hampurin lentokentältä TeenStreetille ja takaisin. Bussikyydin hinta on 25 € suuntaansa, yhteensä siis 50 €. (Bussikuljetus valitaan ilmoittautessasi ja hinta lisätään leirimaksuun). 

Huom!: Alaikäiset saavat matkustaa vain ilmoittamillamme matkustusvaihtoehdolla, mikäli heidän vanhempansa, huoltajansa, tai erikseen sovittu täysi-ikäinen vastuuhenkilö eivät vie heitä leirialueelle saakka ja tule noutamaan heitä leirin päättyessä leirialueelta.

Aikuisilla on mahdollisuus matkustaa omatoimisesti valitsemallaan tavalla. Matkasuunnitelma tulee ilmoittaa OM:n toimistolle mahdollisimman pian rekisteröitymisen jälkeen, viimeistään 15.6. mennessä. Otathan huomioon, että joudut itse järjestämään juna- tai bussimatkasi leirialueelle ja palatessa takaisin lentokentälle, jos lentosi ovat muina päivinä tai ratkaisevasti eri ajankohtina kuin järjestetyt lentomme. Pyydämme kuitenkin erityisesti koutseja ja M&M-henkilöitä ottamaan matkaa suunnitellessaan huomioon, että tarvitsemme järjestetylle lennolle OM:n henkilökunnan lisäksi muita aikuisia. Otathan yhteyttä OM:n toimistoon, jos asioista on epäselvyyttä.

Jos palvelutiimiläinen ilmoittautuu leirialueelle ennen klo 18:00 torstaina 30.7., tarjoaa leiriorganisaatio lahjaksi leirialueella käytettävän alennuskupongin. Perjantai 31.7. on palvelutiimin koulutus- ja orientaatiopäivä, jossa olisi kaikkien palvelutiimiläisten suotavaa olla mukana.

Lue lopuksi usein kysytyt kysymykset tästä linkistä.