TeenStreet ei voisi onnistua ilman leirin kulisseissa työskenteleviä palvelualttiita vapaaehtoisia. Vapaaehtoisista koostuviin palvelutiimeihin (Service Team) voivat hakea kaikki täysi-ikäiset. Palvelutiimiläiset työskentelevät muun muassa keittiössä, siivoustiimissä, leirin vartioinnissa, lastenhoidossa ja rukouspalvelussa. Lisäksi he pääsevät osallistumaan päähallin ohjelmiin sekä oman tiiminsä pienryhmään.

Tutustu erilaisiin palvelutehtäviin täällä. Voit toivoa kahta itsellesi mieluisinta tehtävää ilmoittautumisen yhteydessä. Lopullinen palvelutehtävä määräytyy leirin tarpeen mukaan.

Huomioithan, että palvelutiimin jäsenten tulee olla leirialueella jo vähintään päivää ennen leirin alkua, jotta tehtävänkuvat ja aikataulut ovat kaikille selvät ennen nuorten saapumista. Tänä vuonna palvelutiimiläisten toivotaan olevan paikalla jo torstaina 30.7. ennen klo 18. Jos palvelustiimiläinen ilmoittautuu leirille jo ennen tuota ajankohtaa, tarjoaa leiriorganisaatio lahjaksi alennuskupongin, joka kelpaa leirialueen ostopisteisiin. Perjantai 31.7. on palvelustiimin koulutus- ja orientaatiopäivä, jossa olisi kaikkien palvelustiimiläisten suotavaa olla mukana.

Haastattelu, suosittelija ja tehtävään hyväksyminen

Haastattelemme jokaisen aikuisen hakijan joko puhelimitse tai kasvotusten. Olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen ja sovimme haastatteluajan. Haastatteluun on hyvä varata vähintään 30 minuuttia.

Osallistujan lisäksi haastattelemme mahdollisesti ilmoittautumisen yhteydessä suosittelijaksi ilmoitettua henkilöä. Suosittelijan tulee olla kristitty henkilö (esim. seurakuntasi työntekijä, kuten pappi, nuoriso-ohjaaja tai muu vastuunkantaja), joka tuntee sinut hyvin. Suosittelija ei voi olla sukulainen. Kyse henkilön suostumusta suosittelijaksi ennen rekisteröitymistä.

Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä hakemus vapaaehtoiseksi. Päätöksen tehtävään soveltuvuudesta teemme Suomen TeenStreet-tiimin kesken haastattelun ja suosittelijan kuulemisen jälkeen. Päätös ilmoitetaan hakijalle mahdollisimman pian. Matkalippuja ei kannata varata ennen virallista tehtävään hyväksymistä. Virallinen hyväksyminen vaatii myöntävän päätöksen lisäksi sitä, että olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen oikein täytettynä.

Koulutus

Edellytämme kaikilta aikuisilta osallistumista järjestämäämme koulutuspäivään. Vuoden 2020 koulutuspäivien paikan ja ajan ilmoitamme myöhemmin. Kaikki koulutukset alkavat klo 10 ja loppuvat klo 17. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi sopivin ja ilmoita se meille sähköpostitse heti ilmoittauduttuasi.

TEENSTREET KOKO PERHEELLE

TeenStreetille on mahdollista osallistua perheenä. Alle 13-vuotiaat lapset voivat tulla mukaan, jos vanhemmalla/vanhemmilla on jokin rooli leirillä. Alueella on järjestettyä ohjelmaa pienemmille ja isommille lapsille. Otathan huomioon, että vanhemman tulee sitoutua työskentelemään annetussa leiritehtävässä vähintään kuusi tuntia päivässä. Molempien vanhempien osallistuessa tämä koskee kumpaakin.

Lastenohjelmaa järjestetään kolmessa eri ryhmässä:
•    ToddlerStreet  0–3-vuotiaille lapsille
•    KidsStreet  4–9-vuotiaille lapsille
•    InBetween 10–12-vuotiaille lapsille

Ohjelma-aikojen ulkopuolella vanhemmat ovat vastuussa lastensa valvonnasta. 

Lue lisää infoa TeenStreetistä.