Tule vierailemaan päivävieraana TeenStreetille!

Kirjautuaksesi päivävieraaksi, sinun täytyy ilmoittautua sähköisesti ennen alueelle saapumista. Seuraavasta linkistä (vain Englanniksi tai Saksaksi) voit ilmoittautua ennen saapumistasi TeenStreetille:
English Dayguest Registration / Deutsche Tagesgast Registration

Päivävieraat ovat tervetulleita TeenStreetille joka päivä klo 08:30-22:30. Leirialueella yöpyminen ei kuitenkaan ole mahdollista. Jos tulet useammaksi kuin yhdeksi päiväksi, sinun täytyy järjestää itse majapaikkasi kaupungilta. 

Päivävierasmaksut:

Päivävierasmaksu on €25 /henkilö. Leiripassipantti on10€. Sen saat takaisin kun palautat leiripassisi päivän päätteeksi. Maksu sisältää kaksi ateriaa (lounas ja iltaruoka), sekä TeenStreet-tapahtumaan osallistumisen ko. päivän osalta. Kello 16:00 jälkeen saapuvilta maksu on 10€ + leiripassipantti. 

Nuorilla jotka saapuvat päivävieraina (17v. tai alle) täytyy olla mukanansa huoltaja, nuorisotyöntekijä tai joku muu aikuinen. 

Lapset: Lasten täytyy olla aikuiten seurassa koko ajan. Maksu on 10€ 6-12 vuotiailta lapsilta (+ 10€ pantti). Alle 6 vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Kello 16:00 jälkeen 6-12 vuotiaitten lasten sisäänpääsy maksaa vain 5€. 

Ryhmäalennus

Yli kymmenen hengen ryhmät (aikuisia tai nuoria) jotka saapuvat alueelle yhdessä, saavat 5€ alennuksen henkeä kohden. Klo 16:00 jälkeen hinta on 10€ /henkilö. 

Nuoret päivävieraina

Nuorten täytyy olla täysi-ikäisen seurassa, (huoltajan, nuorisotyöntekijän tai jonkun muun aikuisen), vieraillakseen TeenStreetillä päivävieraina. Jos haluat tulla päivävieraaksi useampana päivänä, sinun täytyy ilmoittautua kullekkin päivälle erikseen täyttämällä sähköinen lomake. Suoritettuasi ilmoittautumisen, saat sähköpostiisi yksityiskohtaista tietoa TeenStreetistä ja vierailustasi päivävieraana.

Enemmän infoa

Ole ystävällinen ja tee sähköinen ilmoittautuminen ennen kuin saavut TeenStreetille. Jos tulet paikalle ilmoittautumatta, ilmoittautumisprosessi saapuessasi tulee kestämään kauemmin!

Jos sinulla on asiasta kysyttävää, otathan yhteyttä suoraan majoituksesta vastaaviin henkilöihin (englanniksi tai saksaksi): dayguest@teenstreet.de