Tuhansia eri maista tulevia nuoria, mahtava ohjelma, ylistystä, yhdessäoloa, pelejä ja leikkejä – tätä kaikkea on TeenStreet. Leiristä ei kuitenkaan tulisi mitään ilman sen kulisseissa työskenteleviä vapaaehtoisia palvelutiimiläisiä. Heitä tarvitaan leirille paljon joka vuosi! Tällä sivulla esitellään lyhyesti ne erilaiset tehtävät, joissa voit palvella Jumalaa ja nuoria leiriläisiä. Lähde mukaan!

Palvelutiimin rakennusviikko (set up-week)  alkaa maanantaina 22.7. kello 14. 

— ArtZone —

Oletko luova taiteilija? Haluatko auttaa toisia löytämään luovuutensa? ArtZonessa pääset hyödyntämään lahjojasi. Tiimisi hoitaa taidepajan valmistelut, auttaa nuoria ja pitää työtilat siistinä.
 


 

— Kirjakauppa —

Pidätkö kristillisestä kirjallisuudesta, musiikista ja lahjoista? Haluatko auttaa muita löytämään etsimänsä? Kirjakauppa on oikea paikka sinulle. Osallistut kirjakaupan pystyttämiseen ja järjestelemiseen ja työskentelet sen myyjänä.


 

— Siivoustiimi —

Oletko aina halunnut kulkea TeenStreet-alueen halki punaisissa haalareissa? Jos vastaus on kyllä, kuulut siivoustiimiin! Huolehdit, että suihkut ja vessat pysyvät puhtaina, keräät roskia ja levität ympärillesi iloa ja hauskanpitoa.

 

 

— Cocktail-baari —

Blue Emerald, Green Sapphire vai Red Ruby? Tässä tiimissä sekoitat ja myyt alkoholittomia cocktaileja ja pidät baarin siistinä.

 

 

— Kahvila —

Pidätkö ihmisistä ja kahvin tuoksusta?  Kahvila on rento paikka, jossa leiriläiset ja henkilökunta voivat nauttia monista tee- ja kahvivaihtoehdoista. Tiimisi on vastuussa kahvin valmistamisesta ja myymisestä sekä kahvilan kutsuvan ilmapiirin luomisesta.

 

 

— Päivävieraat —

Tiesitkö, että TeenStreetille voi tulla päivävieraaksi? Hallinnollisten tehtävien lisäksi huolehdit tiimisi kanssa vierailijoista, jotka tulevat TeenStreetille muutamaksi tunniksi. Hyvä ihmistuntemus on avuksi täällä.

 

 

— Ruokasali —

Oletko koskaan miettinyt, miten 3 500 osallistujaa ruokitaan TeenStreetillä? Ruokasalitiimi huolehtii ruokasalin siisteydestä ja tarjoilee aamupalaa, luonasta ja illallista hymyssä suin.

 

 

— Tiski —

Kuka huuhtelee tuhansien TeenStreet-osallistujien lautaset? Kaksi huuhtelulinjaa huolehtii hommasta, mutta ne tarvitsevat tiimiäsi toimiakseen kunnolla. Huolehdit siitä, että likaiset astiat ovat puhtaita ennen seuraavaa ateriaa.


 

— Fountain-tiimi —

Oletko pastori, terapeutti tai nuorisotyöntekijä? Haluatko auttaa nuoria heidän ongelmissaan? Ota yhteyttä TeenStreet-työn koordinaattoriin ja kysy lisää.

 

 

— Hedelmäkoju —

Onko mitään parempaa kuin tuore vesimeloni kuumana päivänä? Tiimisi valmistaa hedelmäkoreja ja -pirtelöitä sekä huolehtii hedelmäkojun ulkonäöstä, myynnistä ja siivouksesta.

 


 

— FunFood —

Hampurilainen, ranskalaiset vai nyhtöpossua? FunFood ruokkii nuoret joka ilta Throne Roomin (ylistystilaisuus) jälkeen. Tiimisi valmistaa ruoan, myy sen ja pitää kioskin puhtaana.

 


 

— Global Experience (aiemmin Global Village) —

Haluatko auttaa nuoria tutustumaan lähetystyöhön konkreettisella tavalla? Interaktiivinen Global Experience -simulaatio haastaa nuoret näkemään maailman uudella tavalla turvallisessa ympäristössä. Tiimiisi kuuluu näyttelijöitä, keskustelijoita, teknisiä osaajia ja niin edelleen. Jos olet joustava ja haluat oppia uutta, tämä on oikea paikka sinulle.

 

— Kuuloketiimi —

Tiesitkö, että TeenStreetin opetukset tulkataan yli kymmenelle kielelle? Tiimisi huolehtii siitä, että leiriläiset saavat osallistua ohjelmaan omalla äidinkielellään jakamalla heille kuulokkeita ennen päähallin tapahtumia.

 


 

— Infotiski —

Tykkäätkö auttaa ihmisiä käytännön ongelmissa? Infotiski on oikea paikka sinulle. Tiimisi palvelee kaikkia TeenStreetillä. Löydät oikean vastauksen jokaiseen kysymykseen.

 


 

— Lastenohjelma —

Tiesitkö, että TeenStreetille osallistuu yli 200 lasta? Osa henkilökunnasta ottaa lapset mukaansa leirille tullessaan. Lapsille on tarjolla kolme eri ohjelmaa:

ToddlerStreet: 0–3-vuotiaat
KidsStreet: 4–6- ja 7–9-vuotiaat
InBetween: 10–12-vuotiaat


Huolehdit yhdessä tiimisi kanssa lasten hyvinvoinnista ja tarjoat heille mielenkiintoisen ohjelman.

— Kioski —

Pidätkö karkeista ja muista herkuista? Kioskilla pääset myymään juomia ja herkkuja leiriläisille ja palvelutiimiläisille. Tiimisi huolehtii myös kioskin varaston täydennyksestä.

 


 

— Keittiö —

Oletko koskaan pohtinut, kuinka 3 500:lle osallistujalle tehdään ruokaa? Keittiössä pääset auttamaan kokeneita ruoanlaiton ammattilaisia valmistamaan aamiaista, lounasta ja illallista päivittäin ja aina ajoissa. Pääset kokemaan TeenStreetin kulissit ainutlaatuisella tavalla.

 

 

— Päähallin turvallisuus —

Haluatko auttaa varmistamaan, että päähallin tapahtumat ovat turvallisia kaikille? Tiimisi pitää silmät ja korvat auki mahdollisten vaara- ja hätätilanteiden varalle. Tärkeintä on, että keskityt turvallisuuteen, et ohjelmaan. Minimi-ikä tähän tiimiin on 20 vuotta.

 

 

— Lääkintätiimi —

Oletko lääkäri, ensihoitaja tai sairaanhoitaja? Haluaisitko käyttää ammattitaitoasi TeenStreetillä? Ota yhteyttä OM:n toimistoon ja kysy mahdollisuuksista palvella lääkintätiimissä.

 


 

— Aktiotiimi —

Haluaisitko kertoa Jeesuksesta kaupungin kaduilla? Aktiotiimissä rohkaiset nuoria kertomaan uskostaan ja autat heitä tavoittamaan ihmisiä.


 

 

— Rukoustiimi —

Onko rukous intohimosi? Rukoustiimissä rukoilet paitsi tapahtuman itsensä, myös sen osallistujien puolesta.


 

 

— RAG (Raise And Give) —

Haluatko auttaa heikommassa asemassa olevia ihmisiä? RAG-tiimi järjestää leirin juoksutapahtuman ja kykykilpailun, joiden avulla varainhankintaprojektille kerätään varoja. Tehtäviisi kuuluu juoksuradan rakentaminen, leiriläisten ja henkilökunnan innostaminen osallistumaan sekä lahjoitusmahdollisuuksien luominen leirialueelle.

 

 

— Vartiointi —

Haluatko huolehtia leirialueen turvallisuudesta? Vartiointitiimi tekee vuorotyötä ympäri vuorokauden. Jos olet sitkeä etkä säikähdä yötöitä, tämä tiimi on sinulle. Huolehdit nuorten turvallisuudesta nöyrällä asenteella. Minimi-ikä tähän tiimiin on 20 vuotta.

 

— Urheilutiimi —

Rakastatko liikkua ja innostaa muita liikkeelle? Urheilutiimissä saat mahdollisuuden opettaa nuorille kristillisiä arvoja urheilun keinoin. Valvot eri aktiviteetteja ja huolehdit, että kaikki tarvittavat välineet ovat saatavilla.

 

 

— Henkilökunnan kahvila —

Haluatko palvella TeenStreetin henkilökuntaa? Henkilökunnan kahvilassa leirin aikuiset voivat tavata toisiaan ja keskustella kahvi- tai teekupposen ääressä. Tiimisi huolehtii juomista ja luo tilaan rennon ilmapiirin.

 


 

— Tekninen tuki —

Oletko tekniikkataituri? Haluaisitko laittaa lahjasi likoon TeenStreetillä? Teknisen tuen tiimiin tarvitaan puuseppiä, sähköasentajia, mekaanikkoja, trukkikuskeja ja niin edelleen. Tiimisi huolehtii, että TeenStreet sujuu hyvin leirin rakentamisesta sen purkamiseen saakka.

 

— Tulkkaus —

Puhutko sujuvaa englantia suomen lisäksi? Tulkkaustiimi simultaanitulkkaa päähallin opetukset eri kielille, myös suomeksi. Jos sinulla on kokemusta tulkkauksesta, olet etsimämme henkilö. 

 


 

— TeenStreetin toimisto —

Pidätkö organisoinnista ja hallinnollisista tehtävistä? TeenStreetin toimistotiimi vastaa eri palvelutiimien kysymyksiin ja auttaa heitä toimistohommissa ja ostoksilla käymisessä.


 

 

— TeenStreet-kauppa —

Nautitko putiikin pitämisestä ja ihmisten kanssa olemisesta? TeenStreetin omassa kaupassa myyt osallistujille TeenStreet-tuotteita kotiin viemisiksi. Myynnin lisäksi jaat neuvoja, painatat t-paitoja ja huolehdit putiikin ulkonäöstä ja tuotteiden esillepanosta.