— SIJAINTI —

TeenStreet 2019 järjestetään  Offenburgissa Saksassa.

Tapahtumapaikan osoite:

Messe Offenburg-Ortenau
Schutterwälder Str. 3
77656 Offenburg

— MISSÄ VOIN ILMOITTAUTUA? —

Pääset ilmoittautumiseen tästä linkistä. Ilmoittautuminen on mahdollista 31.5 saakka.

– OSALLISTUMISMAKSUT –

Nuoret
Ennen 30.4.: 275€, sisarukset 255€
30.4. jälkeen: 295€, sisarukset 275€
Sisarusalennus toteutuu ainoastaan, jos sisarukset osallistuvat nuorina.

Aikuiset
175€ (+15€ toimistokuluihin)

Lapset
0-5 vuotta: 50€
6-12 vuotta: 90€

Yllämainitut hinnat ovat osallistumismaksuja, jotka eivät sisällä matkoja tai mahdollisia vakuutusmaksuja.

– MATKUSTAMINEN –

Alaikäiset saavat matkustaa vain annatuilla matkustusvaihtoehdolla, mikäli hänen vanhempansa tai huoltajansa eivät vie heitä leirialueelle saakka ja tule noutamaan heitä leirin päättyessä leirialueelta.

Tänä vuonna matkustaminen tapahtuu lentäen. Jokaisen tulee varata lentonsa itse. Matkustus järjestetään ohjatusti OM:n puolesta. Annetuilta lentovaihtoehdoilta järjestetään bussikuljetus Saksassa lentokentältä leiripaikalle ja takaisin.

Lentovaihtoehdot:

FINNAIR: Meno:  27.7.2019, Helsinki (Terminaali 2) 07:40 - Frankfurt Int. 09:20 [AY1411], Paluu: 3.8.2019, Frankfurt Int. 11:45 - Helsinki (Terminaali 2) 15:10 [AY1412],tai vaihtoehtoinen paluu: 3.8.2019, Frankfurt Int. 19:25 - Helsinki (Terminaali 2) 22:50 [AY1416]

LUFTHANSA: Meno: 27.7.2019, Helsinki (Terminaali 1) 06:15 - Frankfurt Int. 07:55 [LH0855], Paluu: 3.8.2019, Frankfurt Int. 14:05 - Helsinki (Terminaali 1) 17:25 [LH0850], taivaihtoehtoinen paluu: 3.8.2019, Frankfurt Int. 21:10 - Helsinki (Terminaali 1) 00:30 [LH0854]

– LASKU – 

Sähköisen ilmoittautumisen tehtyäsi saat postitse ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen. Tuossa kaavakkeessa on jo merkittynä ilmoittautumisvaiheessa antamienne tietojen pohjalta koottu leirimaksu, joka sisältää sekä mahdollisesti valitsemasi OM:n ryhmämatkavakuutuksen, että bussimatkat saksassa lentokentältä leiripaikalle ja takaisinpäin. Tämä osiosta LASKU – LEIRIMAKSU löytyvä loppusumma tulee maksaa OM:n tilille Danske Bank, FI30 8000 1571 3148 64 seuraavasti: 1.1-31.3. ilmoittautuneet 10.4. mennessä, 1.4.-30.4. ilmoittautuneet 10.5. mennessä ja 1.5.-31.5. ilmoittautuneet 10.6. mennessä.

Jos leirimaksua ei ole maksettu 15.6. mennessä, pidätämme oikeuden perua ilmoittautuminen automaattisesti. Lähetämme asiasta tarvittaessa muistutuksen noin viikkoa ennen umpeutumisajankohtaa.

– ILMOITTAUTUMISEN VAHVISTUSKAAVAKE JA MUUT VAADITTAVAT TIEDOT –

Ilmoittautumisen vahvistuskaavake
Kun olet rekisteröitynyt, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-tiedostona ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen, joka sinun tulee tulostaa, täyttää ja lähettää OM:n toimistolle mahdollisimman pian. Ilmoittautumisesi ei ole sitova ennen kuin olemme vastaanottaneet kaavakkeen.

Leiriläinen:

Terveystietolomake ja leikkauslupa
Tämä lomake tulee ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen mukana vanhemman / huoltajan sähköpostiin. Vanhemman / huoltajan tulee tulostaa se, tarkistaa tietojen oikeellisuus, allekirjoittaa se ja postittaa OM:n toimistolle yhdessä ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen kanssa. Samassa lomakkeessa kysymme sairaalalle lupaa toimittaa nuorelle leikkaustoimenpide, mikäli tilanne niin vaatii.

Matkustuslupa-asiakirja
Tämäkin lomake tulee ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen kanssa vanhemman / huoltajan sähköpostiin. Tähän täytetään nuoren matkaa koskevat tiedot sekä vanhemman / huoltajan suostumus, että nuori saa matkustaa kanssamme. Lomake tulee tulostaa, täyttää ja postittaa OM:n toimistolle yhdessä muiden lomakkeiden kanssa mahdollisimman pian. (Täyttäkää siis lomake, ja ilmoittakaa myöhemmin sähköpostitse, kummalla lentovaihtoehdolla olette tulossa leirille).

Yllämainitut lomakkeet on siis hyvä lähettää samassa kuoressa. Lähetettäviä lomakkeita on yhteensä 3 kappaletta.

Aikuinen (Palvelutiimiläiset, koutsit ja  muut):

Vapaaehtoisen suostumus – rikosrekisteriotteen tilaaminen
Tämä lomake tulee ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen mukana sähköpostiisi. Täytä kaavake ja postita se OM:n toimistolle yhdessä Ilmoittautumisen vahvistuskaavakkeen kanssa.

Haluamme leirin olevan ehdottoman turvallinen ympäristö lapsille ja teini-ikäisille. Sen lisäksi että jokaisen aikuisen täytyy sitoutua noudattamaan yhteisesti sovittuja käyttäytymis- ja toimintasääntöjä, niin OM:n johtokunnan 5.6.2017 tekemällä päätöksellä tarkistamme jokaisen leirille lähtevän aikuisen vastuunkantajan rikostaustan, joka oikeusministeriön käytännön mukaan tapahtuu vapaaehtoistehtävien osalta järjestävän organisaation toimesta. Asiaa koskevan lain (148/2014) mukaisesti annamme tiedoksenne seuraavat asiat:

- rikosrekisteriote pyydetään vapaaehtoistehtävän järjestäjän tarkastettavaksi alaikäisten henkilökohtaisen koskemattomuuden turvaamiseksi
- otteeseen merkitään tiedot tietyistä seksuaali-, väkivalta-, ja huumausainerikoksista.
- Sitoudumme käsittelemään tilaamiamme rikosrekisteriotteita ehdottoman luottamuksellisesti. Halutessasi saat hakea otteen itsellesi toimistoltamme heti sen tarkastamisen jälkeen. Säilytämme otteita noin neljä viikkoa, jonka jälkeen, jos otteita ei ole haettu, tuhoamme ne silppuamalla.

Rikosrekisteriotteen tilaamisesta veloitamme Oikeusministeriön meiltä veloittaman 15€ käsittelymaksun, joka lisätään aikuisen osallistujan leirimaksuun.

Lisäksi edellytämme 15.6. mennessä:
- Leirin aikana voimassa olevan passin / henkilökortin tiedot
- Että matkavakuutus on kunnossa

Mikäli emme ole vastaanottaneet mainittuja tietoja ja lomakkeita 15.6. mennessä, pidätämme oikeuden perua ilmoittautuminen automaattisesti. Lähetämme asiasta tarvittaessa muistutuksen noin viikkoa ennen umpeutumisajankohtaa.

Osoite: Operaatio Mobilisaatio, TeenStreet, Yliopistonkatu 58 B 5. krs., 33100 Tampere
Jos sinulla ei ole tulostinta, tulostaminen onnistuu esim. kirjastossa.

— MISSÄ PÄÄSEN NUKKUMAAN? —

Nuoret, koutsit ja vapaaehtoiset majoittuvat yhteismajoitustiloissa (sisällä hallissa tai ulkona teltassa), joten muista tuoda makuupussi ja -patja.

— MITÄ TARVITSEN MUKAAN? —

Lähetämme kesäkuussa kesäkirjeen ja sen mukana pakkauslistan. Kesäkirje sisältää tarkempaa tietoa tulevasta TeenStreetistä ja siihen liittyvistä asioista. Tässä muutama asia muistettavaksi.

  • Makuupussi ja -alusta (tai ilmapatja)
  • Vaatteita lämpimiä ja kylmempiä päiviä varten (halutessa myös urheilu- ja uintivarusteet)
  • Raamattu, kynä ja muistikirja
  • Sadetakki
  • Passi tai henkilökortti
  • Rokote- sekä vakuutuskortti
  • Vesipullo (saat saapuessasi TeenStreet mukin, mutta pullostakin on hyötyä)
  • Lääkkeet joita tiedät mahdollisesti tarvitsevasi

— KUINKA PALJON RAHAA TARVITSEN VIIKON AIKANA? —

Majoitus, kolme ateriaa päivässä sekä kaikki ohjelma ja toiminta kuuluvat TeenStreetin hintaan.

Tarvitset rahaa kaikkeen tapahtuma-alueen ulkopuoliseen toimintaan (shoppailu, uiminen, elokuvat jne.) Muutamia työpajoja varten tarvitaan osallistumismaksu kattamaan materiaaleja tai kuljetuksia.

Alueella on paljon mahdollisuuksia ostaa pientä syötävää, juomia ja tuliaisia koko viikon ajan.

— ONKO LAKTOOSITONTA JA GLUTEENITONTA RUOKAA TARJOLLA? —

Kyllä, koko tapahtumanviikon ajan tarjolla on myös laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa.

— MITÄ TEESTREET TARJOAA PERHEILLE? —

TeenStreetille on mahdollista osallistua perheenä. Alle 13-vuotiaat lapset voivat tulla mukaan, mikäli vanhemmalla/vanhemmilla on jokin rooli leirillä. Alueella on järjestettyä ohjelmaa pienemmille ja isommille lapsille. Otathan huomioon, että vanhemman tulee sitoutua työskentelemään annetussa leiritehtävässä vähintään kuusi tuntia päivässä. Molempien vanhempien osallistuessa tämä koskee kumpaakin.

Lastenohjelmaa järjestetään kolmessa eri ryhmässä:
•    ToddlerStreet  0–3-vuotiaille lapsille
•    KidsStreet  4–9-vuotiaille lapsille
•    InBetween 10–12-vuotiaille lapsille

Ohjelma-aikojen ulkopuolella vanhemmat ovat vastuussa lasten valvonnasta.