JUMALAN INSPIROIMA

Sananlaskut 3:5-6

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.

Tutkimusten (no, Googlen!) mukaan ihmiset tekevät keskiarvolta 35 000 päätöstä päivässä! Jotkut päätökset ovat helppoja ja jotkut vaikeampia ja monimutkaisempia; niillä saattaa olla pitkäaikainen vaikutus elämäämme ja siihen maailmaan, jossa elämämme.

Viisaus on kyky käyttää tietoa ja kokemusta päätösten tekemiseen. Raamattu kertoo meille, että Jumala loi maan perustan viisaudella ja että viisaus tuo meille elämän ja ilon. Voimme pyytää Jumalalta viisautta, kun meidän pitää tehdä tärkeitä päätöksiä – päätöksiä, jotka heijastavat Jumalan tarkoituksia elämässämme.

Aivan niin kuin Jumala aluksi puhalsi Aadamiin elämän henkäyksen puhaltaa hän yhä elämän luotuihinsa, jotta me voisimme elää JUMALAN INSPIROIMINA ja heijastaa häntä kaikessa, mitä sanomme ja teemme. Kun ihmiset näkevät Jumalan hengittävän ja elävän meissä, voivat hekin alkaa elää ja rakastaa niin kuin Jumala on tarkoittanut.

Kun elämme JUMALAN INSPIROIMINA, puhumme totuuden ja elämän sanoja, tuomme toivoa köyhille, etsimme oikeutta sorretuille, tavoittelemme rauhaa, rakastamme lähimmäistämme ja luotamme Jumalaan, joka rakastaa meitä syvästi ja ehdotta ja haluaa hyvää kaikille luoduilleen.

Toivottavasti nähdään TeenStreetillä kesällä 2019 Offenburgissa!