Ilmoittautuminen avataan tammikuussa.


Huomioitavaa:
Ilmoittautumiseksi kutsumme sähköisen ilmoittautumisen tekemistä.
Vahvistettu ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä täytetty ilmoittautumisen vahvistuskaavake OM:n toimistolle. Kaavake tulee PDF-tiedostona ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumisesi on virallista, kun olemme vastaanottaneet osallistumismaksun.

Toimi näin:

  • Jos olet nuori, kysy lupa. Juttele vanhempasi tai huoltajasi kanssa leirille osallistumisesta. Ilmoittautuminen tulee tehdä yhdessä vanhemman tai huoltajan kanssa.
  • Jos olet aikuinen, etsi itsellesi suosittelija. Suosittelijan kriteerit on määritelty kohdassa ”Tietoa aikuisille osallistujille”.
  • Etsi valmiiksi kuva itsestäsi, jonka haluat leiripassiisi. Kuvan tulee olla otettu tarpeeksi läheltä niin, että kasvot ovat tunnistettavissa.

Passi- tai henkilötiedot

  • Ota selville passi- tai henkilökorttitietosi, tarvitset niitä täyttäessäsi hakemusta.

Matkavakuutus:

  • Ota selville matkavakuutustietosi. Leirille ei voi lähteä ilman matkan aikana voimassa olevaa matkavakuutusta. Mikäli sinulla ei ole matkavakuutusta, voit ottaa osaa OM Suomen järjestämään ryhmämatkavakuutukseen. Vaihtoehtoisesti voit hoitaa vakuutuksen itse. Lisäksi matkassa on hyvä olla Eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka voi tilata ilmaiseksi KELA:sta: http://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti
  • TeenStreet-ilmoittautumista täyttäessäsi sinun tulee olla tietoinen, mikä yllä mainituista vakuutusvaihtoehdoista pätee sinun kohdallasi.
     

Osallistumismaksut:

Nuoret
Ennen 30.4.: 275€, sisarukset 255€
30.4. jälkeen: 295€, sisarukset 275€
Sisarusalennus toteutuu ainoastaan, jos sisarukset osallistuvat nuorina.

Aikuiset
190€

Lapset
0-5 vuotta: 50€
6-12 vuotta: 90€

Yllämainitut hinnat ovat osallistumismaksuja, jotka eivät sisällä matkoja tai mahdollisia vakuutusmaksuja.
Ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse maksaa erillistä ilmoittautumismaksua kuten aiempina vuosina. 

Lue lopuksi usein kysytyt kysymykset tästä linkistä.

ILmoittaudu tästä

Täytä oikein

• Varmista, että ilmoittaudut Suomen toimiston kautta. Valitse maavalikosta Suomi / Finland, jonka jälkeen voit valita kieleksi joko suomen tai ruotsin oman äidinkielesi mukaan.
• Ilmoita etunimeksesi kutsumanimesi, sillä ilmoittautumisessa käyttämäsi nimi tulostetaan leiripassiisi, joka on näkyvillä koko leirin ajan. Jos ensimmäinen nimesi on eri kuin kutsumanimesi, virallinen nimesi tulee tiettäväksi passi- ja henkilökorttitietoja koskevassa kohdassa.
• Ilmoittautumislomakkeessa tullaan kysymään sähköpostiosoitettasi. Tulet saamaan tähän osoitteeseen leiriin liittyviä tiedotteita. Valitse siis sellainen sähköposti, jota luet.
• Nuorilta kysytään myös vanhemman/huoltajan sähköpostiosoitetta ja muita yhteystietoja. Ota ne selville ennen kuin aloitat ilmoittautumisen.

Ilmoittaudu ajoissa

• Sähköinen ilmoittautuminen on käynnissä 31.5.2020 saakka. Nuorten osallistumismaksu nousee 20 eurolla 30.4. jälkeen. Emme ota vastaan myöhäisiä ilmoittautumisia. Poikkeuksen teemme ainoastaan, mikäli jostain vastuutehtävästä puuttuu aikuisia.