TeenStreet 2020

Vuoden 2020 TeenStreetistä tulee vähän tavallista jännittävämpi. Emme kokoonnu tänä vuonna Oldenburgiin, vaan aloitamme uudenlaisen seikkailun, joka yhdistää meidät paitsi Jeesukseen myös toisiimme ympäri maailmaa ja omassa kotimaassamme.

Lue tiedote asiasta tästä

Latest News

TeenStreet 2020

Vuoden 2020 TeenStreetistä tulee vähän tavallista jännittävämpi. Emme kokoonnu tänä vuonna Oldenburgiin, vaan aloitamme uudenlaisen, ympärivuotisen seikkailun, joka yhdistää meidät paitsi Jeesukseen myös toisiimme ympäri maailmaa ja omassa kotimaassamme.

 • Jumala tekee työtänsä

  “Se oli niin kaunis hetki”, Gabi muistelee. “Olimme kaikki yhdessä. Isä soitti kitaraa, ja minä aloin laulaa sydämestäni Jumalalle. Tiesimme, että pimeys oli siirtynyt ja että kaikki asiat järjestyisivät.”

 • Tätä et tiennyt TeenStreetistä

  TeenStreetiä (TS) saattaa olla vaikea kuvailla kaverille, joka ei ole koskaan ollut leirillä. Joskus jopa leirillä useita kertoja olleiden voi olla vaikea hahmottaa sen massiivisuutta. Onko sen käsittäminen edes mahdollista? Ehkä ei, mutta haluaisimme kuitenkin yrittää.

 • TeenStreetin innostamana (osa 2)

  Ruotsalaisen seurakunnan, Ryttargårdskyrkanin, nuorisotyöntekijät ovat kouluttaneet nuoria palvelemaan paikallisia ihmisiä ja seurakuntia ympäri maailman jo kymmenen vuoden ajan. Tämä on tarina siitä, kuinka TeenStreet innosti seurakuntaa kehittämään nuortenohjelmaansa niin, että se varustaa nuoria johtajuuteen ja lähetystyöhön.

 More Stories

TeenStreet 2019 päähallin tilaisuudet

Mistä on kyse?

 • Mikä on TeenStreet?

  TeenStreet on kansainvälinen, kristillinen nuorten tapahtuma. Ensimmäinen TeenStreet järjestettiin Saksassa Oldenburgissa vuonna 1993. Tuolloin osallistujia oli 56. Nykyään leiri kokoaa yhteen tuhansia nuoria yli 20 maasta.

 • Mikä on OM?

  OM on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli sadassa maassa innostaen ja varustaen ihmisiä lähetystyöhön. Haluamme nähdä Jeesusta seuraavia yhteisöjä siellä, missä evankeliumia on julistettu vähiten.