Tule mukaan TeenStreetille!

 

Oletko 13–17 vuotias ja haluaisit oppia tuntemaan Jumalaa paremmin? 
Lähde kanssamme TeenStreetille ensi kesänä!


28. heinäkuuta - 4. elokuuta 2018
Oldenburg, Saksa

Ilmoittautuminen alkaa 1.1. 2018

Ilmoittaudu tästä

 

LATEST NEWS

Toivoa pakolaisille

Vuonna 2018 keräämme RAGin (Raise and Give eli Kerää ja Anna) avulla tukea erilaisille projekteille, jotka auttavat pakolaisnuoria ja- lapsia Kreikassa, Italiassa ja Serbiassa. 

 • TeenStreetin kansainvälinen soundi

  TeenStreetillä musiikista vastaava bändi toivoo, että tapahtumassa mukana olevat nuoret saisivat vaikuttaa enemmän ylistykseen. Tämä voidaan mahdollistaa kutsumalla uusia ihmisiä mukaan bändiin.

 • Kyllä! Meidän Taivaallinen Isämme on voittanut!

  On TeenStreetin 2017 viimeinen päivä, mutta onneksi kaikki ei ole vielä ohi. "Jumala puhuu edelleen ja aurinko paistaa!" Näillä sanoilla Debs toivotti nuoret tervetulleeksi aamun opetushetkeen, jonka aiheena oli KYLLÄ! Meillä on syytä juhlia - KYLLÄ! - koska Jumala on voittanut meidän puolesta."

 • TS takeaway: nöyryys ja kunnia

  Josh ja Debs Walker ovat olleet puhumassa 24:llä 25:stä TeenStreetistä. "Me olemme kasvaneet aikuisiksi TeenStreetin kanssa", Debs kertoo.

 More news

Mikä on TeenStreet?

 • TeenStreet Historia

  TeenStreet järjestettiin ensimmäisen kerran Oldenburgissa 1993, jolloin osallistujia oli 56. Tänä vuonna 4000 osallistujaa 20 maasta kokoontuu yhteen oppimaan lisää Jeesuksesta ja ylistämään Jumalaa.

 • Mikä on OM?

  Operaatio Mobilisaatio on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli 110 maasa motivoiden ja varustaen ihmisiä lähetystyöhön kaikkialle maailmaa.

TeenStreet 2017 videot