Linja-autolla, junalla, lentokoneella...

Hannah Rueber

On saapumispäivä TeenStreetillä (TS), ja nuoria saapuu virtanaan leirialueelle! Samaan päämäärään saavutaan hyvin eri tavoin ja eri puolilta. Nuoret matkustavat linja-autolla, junalla, lentokoneella ja autolla viettämään yhdessä uskomatonta viikkoa. Matka alkaa jo kauan ennen kuin he edes astuvat leirialueelle.

"Me istuimme linja-autossa yli 12 tuntia." Sophia, Veronica ja Giovanna (Italia) matkustivat TS:lle linja-autolla. Nämä nuoret, jotka ovat TS:llä viidettä, kolmatta ja ensimmäistä kertaa, näkevät matkanteon TS:n alkamisena. "Me muistelemme edellisen vuosien TS kokemuksia, ja silloin alamme innostua jo tulevasta leiristä."

"Meidän junamatkamme kesti kuusi ja puoli tuntia", Emma ja Leann (17, Saksa) kertoivat. "Junassa istuessamme innostuimme entistä enemmän kaikesta siitä, mitä on edessämme."

Me ajoimme autolla noin 9-10 tuntia", David (Itävalta, palvelutiimi) kertoi. "Parasta siinä on kai ne ihmiset, kenen kanssa matkustaa. Autossa on vähän niinkuin 'jumissa' ja on tavallaan 'pakko' jutella toisten kanssa. Siinä todella oppii tuntemaan toisia paremmin."

Toiset osallistujat matkustivat hieman kauempaa TS:lle. "Meillä oli seitsemän tunnin lento ja sen päälle vielä seitsemän tunnin ajomatka." Peighton (16, USA) sanoi. "Me tapasimme Joshin ja Debsin (edellisien vuosien TS-puhujat) kotimaassamme, jonka tähden halusimme tulla ja olla osa tätä leiriä.

Kaikille näille osallistujille kaiken tutun ja tuntemattoman odotus on osa koko TS-kokemusta.

"Me odotamme, että saamme kasvaa lähemmäksi Jeesusta ja tavata ihmisiä ympäri maailmaa." (Sophia, Veronica, Giovanna)

"Me odotamme erityisesti Throne Roomia (iltaohjelmaa)!" Emma ja Leann totesivat yksimielisesti. Yhdessä laulaminen, ylistäminen ja se tunne, mikä tulee, kun tuomme kunniaa Jumalalle yhdessä, on TS:in paras osa.

"Me todella odotamme ylistyshetkiä, uusien ihmisten kohtaamista ja uusien asioiden kokemista. Kaikki on vaan niin uskomatonta." (Peighton)

"Minä rakastan TS:ä. Täällä minulla on mahdollisuus tavata ihmisiä-, keitä en muuten tapaisi, kuten Logos Hopen ja OM:n työntekijät." (David)

Huolimatta siitä, miten matka taittui, jokainen osallistuja saapuu TS:lle vahvistumaan, rohkaistumaan ja kasvamaan lähemmäksi (CLOSER) Taivaallista Isäämme.