Melina Wall

TeenStreetin (TS) toinen päivä maalasi kuvan Jumalan valtakunnasta ja siitä, millainen rooli meillä siinä on. Kulttuurien moninaisuus, joka TS:llä näkyy, on upea osa tapahtumaa. 

Meillä on kuitenkin myös yhteinen kulttuuri: olemme osa Jumalan valtakuntaa, jota jokainen meistä edustaa.

Mutta miltä Jumalan valtakunta näyttää? 

Puheessaan Rich käytti esimerkkinä sinapinsiementä. Se on niin pieni siemen, että sitä on vaikea nähdä. Se on esimerkki siitä, kuinka jokin hyvin vähäpätöinen voi kasvaa joksikin suureksi.

“Valtakunnassa pienet teot voivat kasvaa valtaviksi", Rich sanoi. Hän kertoi, kuinka pieni ele muutti hänen elämänsä. "Minulta kysyttiin: 'Tiedätkö mihin menet, kun kuolet?' Se oli pieni kysymys, mutta siinä istutettiin sydämeeni siemen, joka on kasvanut suhteeksi Jumalan kanssa." 

Pienet teot, jotka paljastavat Jumalan rakkauden voivat itseasiassa muuttaa kaiken ihmisten elämässä. 

Rich päätti puheensa sanoen: "Älä kerro minulle, että se, mitä teet on liian pientä. Jumala ottaa nuo siemenet, hän kastelee ja loistaa armoaan niiden ylle niin, että ne voivat kasvaa."

Olet tärkeä osa Jumalan suuressa palapelissä! 

Minkä siemenen aiot istuttaa tänään, entä loppuelämäsi aikana? 

Pienillä teoille on suuri merkitys Jumalalle

Tämän päivän LÄHEMMÄKSI-haaste koski pieniä tekoja, joita voimme tehdä edustaaksemme Jumalan Valtakuntaa.

Nuorilla oli hauskoja ideoita siitä, miltä nämä pienet siemenet voivat näyttää. 

Hannah ja Thea Tanskasta istuivat taidepajalla (Art Zone) maalaamassa kauniita kuvia. Hannah sanoi, että "yksi pieni teko voi olla se, että ylistää Jumalaa niillä lahjoilla, joita Jumala on sinulle antanut. Voimme ylistää Jumalaa taiteen, musiikin , tieteen, minkä tahansa kautta." 

Thea haluaa edustaa Jumalan valtakuntaa ilon kautta: "Haluan tuoda muille iloa, saada heidät hymyilemään ja hyvälle tuulelle."

Eräs tapa edustaa Jumalan valtakuntaa on urheilu. Jeremy (20) Englannista kertoo rakastavansa urheilemista kavereiden kanssa. "Rakennan ystävyyssuhteita, ja myös jumalasuhteeni syvenee ystävieni avulla."

Ranskalaiselle Victorialle (16) asia on yksinkertainen: "Menen ja tapaan ihmisiä ja kerron heille, että Jumala rakastaa heitä." 

Jule, Lisa-Sophie ja Elena Saksasta rakastavat toisten rohkaisemasta. "Meistä on mukavaa rohkaista ja kehua ihmisiä, jotta heille tulisi hyvä mieli ja heidän itsetuntonsa vahvistuisi."