Pystytysviikko: TeenStreet 2018

Hannah Rueber

TeenStreet (TS) ei ehkä ole vielä alkanut virallisesti, mutta alue kuhisee valmisteluita, joiden ansiosta TS herää eloon. Pystytysviikko on enemmäkin kuin vain käytännön rakentamista, maalaamista, pöytien ja penkkien pystytystä, valojen ja ääniteknikan asentamista. Viikko on henkilökohtaista valmistautumista jokaiselle palvelutiimin jäsenelle palvelutehtävää varten, mikä vaikuttaa ikuisesti heidän kesäänsä.

Lexi (22, USA) on ensimmäistä kertaa TS:llä osana Global Village tiimiä. "Olen palvellut OM Italiassa viisi vuotta sitten ja viime aikoina olen ollut jokilaivalla (Riverboat). TS oli kesäkonferenssi, josta kaikki puhuovat. Kun kuulin, että noin 25 Riverboatilla olevaa ovat tulossa TS:lle tänä vuonna, ajattelin, "jos jonain vuonna lähden TS:lle, se on tänä vuonna". Joten täällä ollaan.

"Pystytysviikko", hän sanoi, "ja työskentely sen aikana on hienoa, koska TS:n alettua voi kulkea Global Village alueen läpi ja nähdä palasia, jotka rakensit. Se auttaa olemaan osa TS:ää ja Global Village:a. Se yhdistää ryhmän, koska jokaisella on oma osansa ja kun ne yhdistetään, tuloksena on Global Village (interaktiivinen lähestystyöstä kertova alue).

Tom (21, Irlanti) on toista vuotta mukana pystytysviikolla. "Pidän aikaisemmin tulemisesta, koska tapaan toisia, jotka työskentelevät TS:n aikana ja autan konferenssin toteuttamisessa. Viikon aikana on hieno mahdollisuus rukoilla tapahtuman puolesta. että kaikki sujuisi jouhevasti. Tämä on yksi suurimmista mahdollisuuksista nuorille, jotka asuvat eri puolilla Eurooppaa, kokoontua ja rakentua uskossa Jumalaan yhdessä. Siksi tulen tänne."

Aaron (19, kansainvälinen) on ollut mukana TS:llä viimeiset 15 vuotta. Hänen vanhempansa ovat kotitoimiston edustajia, joten hän oli mukana pysytysviikon aikana jo silloinkin, kun hän osallistui leiriläisenä. Tänä vuonna hän toimii kotitoimiston edustajana kansainvälisille nuorille. "Ilman pystytysviikkoa tämä olisi yhtä sotkua. Ei olisi hauskoja seminaareja, ei syömis- ja juomispaikkoja, ei paikkoja tapaamisia tai workshoppeja varten. On huippua nähdä kaiken rakentuvan. TS on kotini. Olen kasvanut täällä. Haluan olla täällä."

Pystytysviikko päättyi 26.7. ja 27.7. kaikki palvelutiimin jäsenet tutustuivat omiin palveluryhmiinsä ja lopettelivat viimeiset valmistelut nuorten saapumista varten. Pysy TeenStreet Facebook, Instagram ja nettisivuilla seurataksesi kuvia, tarinoita, ja live- videoita TeenStreet 2018:Closer! (Lähemmäs)