RAG: 64 000 euroa pakolaisille

Tiesitkö, että keräsimme viime vuoden TeenStreetillä 64 000 euroa pakolaisten hyväksi? Aivan mahtavaa!

RAG-tapahtuma (Raise and Give) on TeenStreetin varojenkeruutapahtuma, jonka avulla kerätään varoja hyvään tarkoitukseen. Varat suunnataan nuorille Euroopassa tai Euroopan ulkopuolella. Viime vuonna keräsimme varoja pakolaisille Kreikassa, Italiassa ja Serbiassa, ja myös vuonna 2019 kerätyt varat suunnataan heidän hyväkseen.

RAG 2019: Toivoa pakolaisille

Vuoden 2019 TeenStreetillä keräämme varoja erilaisille projekteille, jotka auttavat pakolaisnuoria ja- lapsia Kreikassa, Italiassa ja Serbiassa. Kerätyillä varoilla autetaan pakolaisia hankkimalla:

  • Reppuja, koulutarvikkeita, kirjoja yms. sekä tuutoreita auttamaan kielen oppimisessa
  • Uusia urheilu- ja taidetarvikkeita – lisäksi osa varoista osoitetaan tarvittavien harrastustilojen hankkimiseen
  • Turvallisia tiloja, missä voi tavata paikallisia nuoria ja tutustua Jeesukseen

Varoja kerätään TeenStreet-viikon aikana RAG-juoksutapahtuman sekä muiden tempausten kautta. 

TeenStreet-leirien pitäminen ympäri maailmaa

Haluamme, että muualla maailmassa asuvat nuoret voisivat saada samanlaisen kokemuksen kuin mikä meille tarjotaan Euroopan TeenStreetillä. Unelmoimme TeenStreet-työn aloittamisesta – tai sen kasvattamisesta – Sambiassa, Zimbabwessa, Ghanassa, Fidžillä, Papua-Uudessa-Guineassa, Karibialla, Balkanin alueella ja Nepalissa. Haluamme sen vuoksi käyttää keräämistämme varoista 20 prosenttia uusien TeenStreetien tukemiseen.

RAG-juoksu

TeenStreetillä kokonainen päivä on omistettu RAG-juoksulle. Juoksijat voivat etsiä sponsoreita, jotka lahjoittavat tietyn kokonaissumman tai tietyn summan juostua kierrosta kohden. (Kierros on n. 1 km.)

Jos osallistut TeenStreetille ja haluat hankkia itsellesi sponsoreita, ole hyvä ja käytä tätä linkkiä: https://ts-de-rag.timm.is 

Jos haluat sponsoroida henkilöä, joka osallistuu TeenStreetin RAG-juoksuun, ole hyvä ja ole yhteydessä tähän henkilöön saadaksesi asiasta enemmän tietoa.

Juoksuun voi osallistua myös ilman sponsoreita.