Toivomme, että voit hyvin tämän kummallisen tilanteen keskellä. Vaikka olemmekin surullisia niistä kaikista negatiivisista vaikutuksista, joita koronapandemia aiheuttaa, olemme myös innoissamme kaikesta siitä, mitä Jumala tekee maailmassa meneillään olevan tilanteen keskellä ja sen kautta. Olemme vakuuttuneita siitä, että Jumalalla on hyvät suunnitelmat meitä teenstreetiläisiä varten tänä kesänä. Nyt on aika lähteä kulkemaan niitä kohti. 

Saksan hallitus ilmoitti keskiviikkona 15. huhtikuuta, että massatapahtuminen järjestämistä koskevaa kieltoa jatketaan maassa elokuun loppuun saakka. Tässä vaiheessa meidän on oletettava, että se koskee myös TeenStreet-leiriä, joka kerää vuosittain noin 3500 osallistujaa yhteen. 

Tästä päätöksestä huolimatta TeenStreet järjestetään tänäkin vuonna – etäyhteyksien välityksellä – ja siitä tulee entistä innostavampi. Saamme aloittaa yhdessä yhä laajemman kansainvälisen yhteisön kanssa uudenlaisen ympärivuotisen prosessin, joka yhdistää meidät toisiimme ympäri maailmaa – ja omassa kotimaassamme. 

Vuoden 2020 leirin suunnittelu on vielä kesken emmekä voi paljastaa siitä vielä paljoakaan, mutta voimme luvata, että saat tänä kesänä – aivan niin kuin joka vuosi – innostua ja rohkaistua Jeesuksen seuraamisesta. ”Nähdään” kesällä!

Pysykää terveinä ja sopivan etäisyyden päässä toisistanne – mutta lähellä Jeesusta!

TeenStreetin Euroopan johtoryhmä Saksassa

 

Lisätietoja: TeenStreet-koordinaattori Hannu Kaakinen, 044 050 0115 tai hannu.kaakinen@om.org