Mi a TeenStreet: egy tábor, amin több ezer tinédzser vesz részt különböző országokból azért, hogy megtapasztalják Istent és még jobban megismerjék Őt, egy mélyreható program keretében: dicsérettel, imádattal, közösséggel, játékokkal és szórakozással. De mi a helyzet a színfalak mögött zajló munkával? Akik azért dolgoznak, hogy mindez megvalósulhasson? Emiatt minden évben sok-sok önkéntesre van szükségünk. Ezen az oldalon található egy összefoglaló lista arról, hogy milyen terülekteken tudod szolgálni Istent és a tinédzsereket a TeenStreeten! Már várjuk , hogy veled is találkozzunk!

Táborépítés az önkénteseknek július 27-én, hétfőn 09:00-kor kezdődik.

— ArtZone
(Kreatívsarok) —

Kreatív vagy és segíteni szeretnél másoknak, hogy kreatívak legyenek? Az ArtZone önkénteseként van lehetőséged erre. A te csapatod fogja biztosítani a kreatív sarok megfelelő működését, valamint segítséget nyújt és gondoskodik az előkészületekről és a takarításról is.


 

— BookShop (Könyvesbolt) —

Szereted a keresztény könyvesboltokat, zenéket, ajándékokat és segíteni szeretnél másoknak megtalálni azt, amire szükségük van? Akkor a könyvesboltban a helyed. Te leszel a felelős a könyvesbolt felállításáért és berendezéséért, valamint az értékesítésért.
 

 

— CleanStreet (Tisztaságfenntartó) —

Mindig is szerettél volna piros overálban sétálgatni a TeenStreeten? Akkor a tisztaságfenntartó csapat a te csapatod. A mosdók és a fürdőszobák tisztán tartása, szemét összegyűjtése, és a jókedv valamint az öröm terjesztése a feladat.

 

 

— CoctailBar (KoktélBár) —

Kék smaragd, zöld zafír vagy vörös rubin? Ebben a csapatban különböző alkoholmetes koktélokat tudsz keverni és eladni, valamint a koktélbár tisztántartása is a feladatok közé tartozik.

 

 

— CoffeeBar (Kávézó) —

Szereted az embereket és a kávé illatát? A Kávézó egy nyugis hely, ahol a tinédzserek és a személyzet egyaránt élvezni tudja a különböző izű teákat és kávé specialitásokat. A te csapatod felel az előkészületekért, értékesítésért és azért, hogy hívogató légkört teremtsen az embereknek.  

 

 

— Day Guests (Napi látogatók segítése) —

Tudtad, hogy vannak napi látogatók a TeenStreeten? Az adminisztratív feladatokon kívül te és csapatod fog információt és segítséget nyújtani azok számára, akik csak néhány órán át látogatják a TeenStreetet. Egy jó emberismerő hasznos lehet itt.

 

 

— Dining Hall (Étkező) —

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy 3500 résztvevőt hogyan etetnek a TeenStreeten? Az étkezős csapat nem csak az étkező tisztaságát biztosítja, hanem egy barátságos mosoly kíséretében reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel.
 

 

— Dish Washing (Mosógató) —

Ki öblíti el az edényeket 3500 TeenStreet résztvevő után? Két ipari mosogatógép sorunk végzi el a legtöbb munkát, de a csapatodnak kell üzemeltetnie őket. Össze kell szedni a piszkos edényeket és ellenőrizni, hogy tiszta-e a következő étkezésnél.

 

 

— FountainTeam 
(Lelkigondozó) —

Képzett lelkész, terapeuta vagy ifjúsági munkás vagy, aki segíteni akar kezelni a tinédzserek problémáit? Ha igen, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a nemzeti koordinátoroddal, hogy megtudd, hogyan működik a Lelkigondozói csapatunk.

 

 

— Fruit Stand (Gyümölcsös Stand) —

Van jobb, mint egy frissítő dinnye egy meleg nyári napon? A csapatodnak elő kell készíteni a turmixokat, és az állványon ízlésesen elrendezni a gyümölcsöket. Az értékesítés és a takarítás is a feladatok közé tartozik.


 

— FunFood —

Hamburger, sültkrumpli vagy grillezett sertéshús? A FunFood lehetőséget nyújt a tinédzsereknek arra, hogy minden nap enni tudjanak az esti Trónterem után. A csapatodnak a feladata az étel elkészítése, értékesítése és a terület tisztán tartása. 

 

 

— Global Experience (korábban Global Village) —

Szeretnéd segíteni a tinédzsereket, hogy premier plánból megtapasztaljanak egy küldetést? Az interaktív Global Experience kihívást jelent a tinédzserek számára, azzal a céllal, hogy kibővítsék látókörüket egy biztonságos környezetben. A csapatod színészekből, kiértékelőkből, technikusokból és még sok mindenki másból áll. Ha rugalmas vagy és hajlandó vagy tanulni, akkor itt a helyed.

 

 

— Headset Team (Fejhallgató Csapat) —

Tudtad, hogy a TeenStreet több mint 10 másik nyelvre van lefordítva? Annak érdekében, hogy minden tinédzser a saját nyelvén tudja hallgatni az előadásokat, neked és a csapatodnak kell ellátni őket fejhallgatóval a fő programok előtt.

 

 

— Info Desk
(Információs pult) —

Szeretsz gyakorlati kérdésekben embereknek segíteni, miközben higgadt maradsz? Akkor az információs pult a megfelelő hely számodra. A csapatod lesz az eligazító pont mindenki számára a TeenStreeten, és minden kérdésre meg fogod találni a megfelelő választ.

 

 

— Kids Programm (Gyermek program) —

Tudtad, hogy több mint 200 gyermek van a TeenStreeten? Néhány szolgáló családostul érkezik, ezért mi 3 különböző gyermekprogramot ajánlunk nekik:

Padlócirkálók: 3 éves korig
Gyerekek: 4-6 és 7-9 évesek
Köztes Tinik:  10-12 évesek

 

Mindegyik korcsoportról neked és csapatodnak kell gondoskodni és biztosítani nekik a változatos programot

— Kiosk —

Szereted az édességet és a harapnivalót? A kioszk csapata italokat és édességeket ad el a tizenéveseknek és az önkénteseknek. Nektek kell gondoskodik arról is, hogy a különféle kioszk állomások megfelelően működjenek.

 

 

— Kitchen (Konyha) —

Gondolkodtál már rajta, hogy hogyan kell főzni 3500 emberre? Tapasztalt szakácsoknak kell segítened a konyhában előkészíteni, hogy minden nap időre kész legyen a reggeli, ebéd és a vacsora.

 

 

— Main Hall Security (Nagy előadóterem biztonsági csapata) —

Szeretnél segíteni abban, hogy a TeenStreet fő előadásai mindenki számára biztonságosak legyenek? A  Main Hall Security csapatával nektek kell figyelni a potenciálisan veszélyes helyzetekre vagy orvosi vészhelyzetekre. Fontos, hogy a biztonságra kell összpontosítani, nem pedig a programra. Minimum 20 évesnek kell lenned, hogy ehhez a csapathoz tartozhass.

 

 

— Medical Team (Egészségügyi csapat) —

Orvos, mentős vagy nővér vagy, aki szeretné használni a szakmai képességeit a TeenStreeten? Ha igen, akkor tudj meg többet a nemzeti koordinátorodtól, hogy hogyan tudsz csatlakozni ehhez a csapathoz.

 

 

— Outreach Team (Evangelizációs csapat) —

Arra vágyik a szíved, hogy beszélj Jézussal kötött barátságodról a városban zajló evangelizáció során? Az Evangelizációs csapatban az a feladatotok, hogy ösztönözzétek a tinédzsereket, hogy meg tudják osztani a hitüket, valamint, hogy gyakorlati segítséget tudjatok nekik nyújtani az emberekkel való kommunikációhoz.

 

 

— Prayer Team (Imacsoport) —

Odaszánt imádkozó vagy? Az imacsoportban nemcsak a táborban zajló eseményekért, hanem a résztvevőkért is személyesen fogsz tudni imádkozni.

 

 

— RAG (Raise And Give) (Gyűjts és Adj) —

Szeretnél segíteni hátrányos helyzetű embereknek? A RAG csapata megszervezi az adománygyűjtést és a tehetség showt, amiken keresztül támogatják az adománygyűjtő projekteket. Feladatai között szerepel a versenypálya felépítése, a tinédzserek és az önkéntesek motiválása a részvételre, adakozási lehetőségek felállítása a tábor különböző pontjain.

 

 

— Site Security
(Tábor-biztonsági csapat) —

Szeretnél segíteni a TeenStreet tábor biztonságának megőrzésében? A TeenStreet tábor biztosítása érdekében a tábor-biztonsági csapat a felelős, akik a nap 24 órájában dolgoznak több műszakban. Ha erős vagy és hajlandó vagy éjszaka dolgozni, akkor ez a csapat neked való. Alázatos hozzáállással megmutathatod a tinédzsereknek, hogy csak az ő javukat akarod. Minimum 20 évesnek kell lenned, hogy ehhez a csapathoz tartozhass.

 

 

— Sports Team (Sportcsapat) —

Szereted a sportot, és szeretnél másokat inspirálni? A sportcsapat lehetőséget ad arra, hogy a sporton keresztül a tinédzserekben erősödjenek a keresztény értékek. Többek között a különféle sporttevékenységek felügyeletéért és a megfelelő eszközök biztosításáért fogsz felelni.

 

 

— Staff Café (Felnőtt önkéntesek kávézója) —

Szeretnél valami jót tenni a TeenStreet önkénteseinek? A felnőtt önkéntesek kávézója egy olyan hely, ahol felnőttek találkozhatnak és beszélgethetnek egy csésze kávé vagy tea mellett. Nektek gondoskodni kell az italokról és arról, hogy pihentető légkör legyen számukra.

 

 

 — Technikal Support (Műszaki támogatás) —

Műszakilag tehetséges vagy és szeretnéd támogatni a TeenStreetet a készségeiddel? A műszaki támogató csapat szeretettel várja az ácsokat, villanyszerelőket, targoncakezelőket, stb. Neked és csapatodnak kell gondoskodni a TeenStreet felépítéséről, lebontásáról és minden egyéb műszaki feladatról a tábor folyamán, hogy minden zavartalanul tudjon lezajlani.

 

 

— Translation (Tolmácsolás) —

Folyékonyan beszélsz angolul? A tolmács csapatnak kell lefordítani a nagytermi tanításokat különböző nyelvekre. Ha jártas vagy, a tolmácsolásban, akkor a legjobb helyre jöttél. (Mivel a német nyelvet már a színpadon lefordítják, német nyelvű fordítóra nincs szükség)

 

 

— TS Office 
(TS Iroda) —

Szereted az adminisztratív feladatokat? A TeenStreet Iroda tagjaként ti tartjátok a kapcsolatot a különböző önkéntes csapatokkal, valamint ti fogtok tudni segítséget nyújtani nekik az irodai munkában és anyagbeszerzésben.

 

 

— TS Shop (TS Üzlet) —

Szeretnéd a TeenStreettel kapcsolatos dolgokat értékesíteni, és szeretsz emberek között lenni? A TS üzletben ösztönözheted a résztvevőket, hogy vigyenek magukkal haza egy kis darab TeenStreetet. Az értékesítésen túl a tanácsadás, a pólónyomás és a bolt jó dizájnjának kialakítása is a felatod.