A Németországban megrendezésre kerülő TeenStreetre 25 országból több mint 4000-en érkeznek azért, hogy részt vegyenek egy intenzív héten, ami tele van Bibliatanulmányozással, dicsőítéssel, tanítványozással és szórakozással. Együttműködünk az egyházzal, hogy motiváljuk, felkészítsük és együtt járjunk a (keresztény) tinikkel egész Európából, hogy igazi barátságot tudjanak kialakítani Jézussal és napi szinten kapcsolatban legyenek vele a saját világukban is. A TeenStreet, az Operation Mobilization (OM) szolgálata a tinédzser résztvevők, önkéntesek és a partnerek nagylelkű ajándékai miatt jöhetett létre.

Hisszük, hogy Isten már a TeenStreeten is keményen dolgozik a tinédzserek életében és arra hívunk, hogy pénzügyileg támogass minket. Az adományok pénzügyi kezelése és elosztása az OM nemzetközi irodájában, az Egyesült Királyságban történik.

Köszönjük az együttműködésedet! Imádkozunk, hogy Isten építse az Ő királyságát rajtad, a TeenStreeten és a több ezer tinin keresztül, akik felkészültek arra, hogy az Ő tanúi legyenek a saját hazájukban, Európában, és az egész világon.