Szeretnéd látni, milyen a TeenStreet, de nem tudsz maradni egy teljes hétre? Csatlakozz hozzánk egy napra látógatóként!

Napi Látógatóként online be kell regisztrálnod, mielőtt a helyszínre jönnél.
Regisztrálj itt: English Dayguest Registration / Deutsche Tagesgast Registration

Napi Látógatókat szívesen látunk a TeenStreeten minden nap 08:30–22:30 között. Ha egynél több napra szeretnél jönni, akkor saját magadnak kell megszervezned a szállást a városban, mivel a táborban éjszaka nem tartózkodhatsz.

Napi Látógatói árak: 

25 Euró/ fő, plusz a névkártyára 10 Eurós letét, amit a névkártya visszaadása után visszafizetünk. Az árban benne van kétszeri étkezés (ebéd és vacsora) és a TeenStreet élmények. Ha 16:00 óra után érkezel, a belépő ára 10 Euró/ fő, de a letét a névkártyára ugyanúgy fennáll.

Tinédzserek (17 éves korig) Napi Látógatóként csak felnőtt kíséretével jöhetnek a TeenStreetre.

Gyermekek: Mindvégig felnőtt felügyeletével lehetnek a helyszínen. 6 – 12 éves korig 10 Euró (plusz a 10 Eurós letét). 6 év alatt ingyenes. 16:00 óra után 6-12 éves korig csak 5 Euró.

Csoportos kedvezmény

10 felnőtt vagy fiatal, akik egyszere érkeznek a helyszínre kedvezményt kapnak, és személyenként csak 20 Eurót kell fizetniük. 16.00 órától csak 10 Eurót.

Napi Látógatás tiniként

Tinédzserek Napi Látógatóként csak felnőtt (szülő, ifivezető, vagy más felügyelő) jelenlétében tartózkodhatnak a helyszínen.
Ha többször egy-egy napra szeretnél jönni a héten, akkor minden alkalommal újra kell regisztrálnod. A regisztráció befejezése után kapsz egy e-mailt, amely tartalmazza a TeenStreet és a Napi Látógatók látogatásainak részleteit.
 

 

Több információ 

Ha további kérdésed van, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velünk:  dayguest@teenstreet.de