Táborépítés
A táborépítő hét az önkénteseknek 2020. július 27-én,  reggel 9:00-kor kezdődik.
Minden felnőtt (Önkéntes, Coach, M&M , stb...) , aki megérkezik és regisztrál a táborban  2020. július 30-án este 19:30 előtt, az kapni fog egy TS-en levásárolható ajándékkártyát. 

Regisztrálj itt Önkéntesként

Önkéntesek a TeenStreeten
A TeenStreet nem jöhetne létre azoknak az embekreknek a nagylelkűsége és áldozatkészsége nélkül, akik a színfalak mögött segítenek. Ide tartozik a főzés, a takarítás, a workshop-ok működtetése, az AV vagy a biztonsági szolgálat, a sátrak felállítása, a sportok szervezése, a vezetés, a vásárlás, a grafikával vagy a kommunikációval kapcsolatos munkák, a konyha felállítása, a segítségnyújtás az adminisztrációs irodában, a koordinátor csapatok szervezése a tábort megelőző hónapokban, és még sorolhatnánk.

Az önkéntes csapat részeként NET csoportokba lesztek helyezve, ugyanúgy, mint a tinédzserek, és lehetőségetek nyílik a Biblia tanulmányozására az idei téma szerint.

Néhány tinédzser eljön egy hétre a TeenStreetre és a legnagyobb hatással azok az emberek vannak rájuk, akik utánuk takarítanak! A szolgálatod igenis számít a TeenStreeten!

A TeenStreet nem csak a tinédzsereknek szól. A TeenStreeten Isten beleszólhat az életedbe, és át is fomálhat téged. Ez többféleképpen történhet: a csapattal, a nagytermi tanítás alatt a szabadidődben, az esti dicsőítésen, az elcsendesedés idejében, stb. Vagy csak szánj egy kis időt minden nap arra, hogy leülsz és beszélgetsz egy tinédzserrel, hogy megtudd, neki milyen megtapasztalásai vannak.

 Az Önkéntesek összes munkalehetősége  itt található.

Regisztrálj itt Önkéntesként