Részvétel kiscsoportvezetőként

Regisztrálj itt!

Kiscsoportvezetőként létfontosságú szerepet játszol a TeenStreeten. Neked van a legszorosabb kapcsolatod a tinédzserekkel. Érzed a szívverésüket, velük nevetsz, sírsz, imádkozol és segíted őket a Jézusban való növekedésben. 

Sok lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd és megoszd azt, amit Jézus tett az életedben. Ez megváltoztathatja a tinédzserek életét. Nekik gondoskodó felnőttre van szükségük, aki barát, példakép, mégis tekintélyt gyakorol és kihívást ad a számukra.

Kiscsoportvezetőként a TeenStreeten felelős leszel a tinédzserekért egy NET csoportban, ahol max. 6, azonos nemű tinédzser vesz részt. Te felelsz a NET idő vezetéséért, azért, hogy a csoport a szabadidejében is találkozzon egymással, a tinédzserek elszámoltathatóságáért, a négyszemközti beszélgetésekért és a barátságokért. 

Minden kiscsoportvezető naponta találkozik az M&M vezetővel (kiscsoportvezetők vezetője), aki segít a felmerülő kérdések megoldásában.

A TeenStreet kiscsoportvezetőjeként legalább 20 évesnek kell lenned, szeretned kell Jézust és készen kell állnod egy intenzív kalandra. Szükségünk van és értékeljük is tapasztaltabb vezetők jelentkezését. Ellentétben a közhiedelemmel, a tinédzserek ezen generációja kapcsolatba akar lépni olyan emberekkel, akiknek több tapasztalatuk van az életben. Ez a hétköznapi életben gyakran hiányzik, mivel nincsenek jó felnőtt példaképeik.

A kiscsoportvezetőknek nemcsak esélyük nyílik kapcsolatok kialakítására a TS-en, hanem imádkozunk is azért, hogy ez az élmény egész évben fennmaradjon és erősödjön a kiscsoportvezetők és tinédzsereik között.