Thank you for TeenStreet 2018!

See you next year!

27 July–3 August 2019
Offenburg, Germany

Worship at home: CLOSER playlist

(Forgot something at TeenStreet? Please write to Lost@teenstreet.de

LATEST NEWS

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

 • Dag 4 Terugblik: stam

  Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

 • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

  Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

 • OMNIvision: het podium voor God opzetten

  Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

 More news

TeenStreet 2018 Teaching sessions

What Is TeenStreet?

 • TeenStreet History

  TeenStreet took place the first time in1993 with 56 participants in Oldenburg. Today, 4.000 participants of 20 different countries meet to learn more about Jesus and to glorify God.

 • About OM

  TeenStreet is a ministry of Operation Mobilisation, an interdenominational mission organisation working in over 110 countries, motivating and equipping people to share God’s love all over the world.