Deelnemen als coach

Jíj kunt tieners discipelen én aanmoedigen om een (h)echte relatie met Jezus aan te gaan en tieners te laten groeien in hun relatie met Jezus!

Jíj als coach bent van grote waarde. Een coach binnen TeenStreet is iemand die dichtbij de tieners staat, zijn leven deelt, beschikbaar is, een voorbeeld is, gevoelig is voor wat God aan het doen is en Jezus laat zien in je dagelijks leven. Sommige tieners hebben al jarenlang een relatie met Jezus en anderen zijn daar nog maar net mee bezig. Jíj als coach zal veel kansen krijgen om te laten zien en te vertellen wat Jezus heeft gedaan in jouw leven. Dit kan echt levens veranderend zijn voor tieners. Tieners zijn opzoek naar echtheid! Tieners zijn opzoek naar een coach die ze vanuit een eigen levende relatie met Jezus kan discipelen én aanmoedigen om te groeien.

Tijdens TeenStreet ben je als coach verantwoordelijk voor de jongeren in één NET-Group. Deze groep bestaat uit maximaal 6 jongeren van je eigen geslacht. Als coach ben je verantwoordelijk voor het leiden van de NET-times, je trekt met hen op tijdens de vrije tijd, Je wijst de jongeren op hun verantwoordelijkheid, maar bovenal breng je als coach tijd met een ieder persoonlijk en met hen als groep door.

Je bent als coach verantwoordelijk voor de tieners in je (online) small groep. Deze groep bestaat uit 5-6 jongeren van je eigen geslacht. Als coach ben je verantwoordelijk voor het leiden van de NET-tijd en je je trekt met de tieners op gedurende het (online)programma. Onze droom is dat jij, als coach, tijdens TeenStreet Life het voorbeeld bent voor tieners, maar daarnaast bidden wij dat, jij door het jaar heen, ook een voorbeeldrol mag hebben voor de tieners.

Lijkt het jou supergaaf om als coach betrokken te zijn bij TeenStreet Life?

Hieronder de verschillende mogelijkheden:

  • Coach op een TeenStreet Life @locatie (bij voorkeur op een locatie bij jou in de buurt). Je bent leider van een small groep en bent minimaal 20 jaar of ouder.
  • Coach bij het TeenStreet Life @online programma. Jij bent als online coach leider van een online small groep. Je wordt gekoppeld aan een aantal tieners die zich individueel hebben opgegeven. Je bent minimaal 20 jaar of ouder.
  • Coach van een kleine groep tieners uit je eigen lokale kerk. Je kunt je dan zelf als jeugdgroep/lokale kerk aanmelden voor het TeenStreet Life @online programma. Voor hulp bij het organiseren hiervan helpen we je graag, neem hiervoor contact met ons op.

 

Alles wat jij nog meer wil weten over TeenStreet 2020 vind je in de Veelgestelde vragen.