Deelnemen als jeugdgroep/jeugdleider

TeenStreet Life voor jou!
Is er iets beters dan jongeren motiveren en in staat te stellen een echte vriendschap met Jezus te beleven, zodat ze Hem dagelijks in hun leven weerspiegelen? Dit is wat ons drijft bij TeenStreet. Al meer dan 25 jaar vindt in Duitsland elke zomer de internationale tiener conferentie TeenStreet plaats met ongeveer 4000 deelnemers uit heel Europa. Dit jaar is er voor gekozen, om in verband met de coronamaatregelen, de tienerconferentie niet in Duitsland te laten plaatsvinden, maar het internationale TeenStreet programma online aan te bieden. Daarmee creeren we een online platform waarin vele TeenStreet elementen met elkaar beleeft kunnen worden, niet alleen deze week, maar het hele jaar door.

We vroegen ons af: hoe kunnen we tiener- en vriendengroepen in Nederland helpen om te ‘ontdooien’ na deze periode van lock down en sociale distance. Wij willen dit jaar jouw jeugdgroep een programma aanbieden, dat volledig opnieuw ontworpen is, wat zowel individueel en als groep te volgen is en ook nog op verschillende locaties.

Wat bieden we aan?

  • TeenStreet Life@locatie waardoor je TeenStreet kan beleven op een aantal locaties in Nederland.
  • TeenStreet Life @online, een online programma wat verschillende module’s aanbied en welke iedereen kan gebruiken naar eigen inzicht en behoefte. Dit programma biedt geestelijke diepgang en is eenvoudig op te zetten. Daarnaast krijg je toegang je tot het TeenStreet Life platform voor het hele jaar!

Manieren om deel te nemen

  • Beleef TeenStreet Life samen als jeugdgroep met andere tieners uit Nederland op een TeenStreet@locatie.
  • Beleef TeenStreet Life samen als jeugdgroep in je eigen kerk of bij iemand thuis met een eigen groepsleider en volgt hierbij het TeenStreet Life @online programma. Jij als jeugdleider kan de gehele groep hier in één keer voor aanmelden. Vanuit TeenStreet NL willen we met je meedenken om het programma op een leuke manier vorm te geven voor jouw tieners. Mail dan naar TeenStreet.nl@om.org
  • Beleef individueel het TeenStreet Life @online programma. Je neemt deel aan een online small group met een online coach. Je kunt je hiervoor als individuele deelnemer aanmelden.

 

Alles wat jij nog meer wil weten over TeenStreet 2020 vind je in de Veelgestelde vragen.