TeenStreet verwelkomd meer dan 4.000 mensen uit 25 verschillende landen in Duitsland voor een intensieve week van Bijbelstudie, worship, discipelschap en plezier. Wij werken met de kerk samen om (christelijke) tieners te motiveren, toe te rusten en samen op te trekken in hun (h)echte relatie met Jezus en hen te stimuleren om Hem uit te dragen in hun eigen leefwereld. TeenStreet, een onderdeel van Operatie Mobilisatie, wordt mogelijk gemaakt door de deelname van de tieners en volwassenen, maar ook door de vrijgevigheid van vele anderen die onze missie en visie steunen.  

Wij geloven dat God tijdens TeenStreet een machtig werk doet in de levens van tieners en wij willen ook jou uitnodigen om financieel bij te dragen aan dit machtige werk. Giften zullen door OM internationaal verwerkt worden in het Verenigd Koninkrijk.

Bedankt dat je overweegt ons te helpen!! Wij bidden dat God zijn koninkrijk uitbreid door jou, door TeenStreet heen. Maar bovenal door de duizende tieners die toegerust zijn om Zijn getuigen te zijn in hun eigen leefomgeving, in hun eigen land, Europa en tot aan het einde van de aarde.