Ga mee als coach

Coaches hebben tijdens TeenStreet een onmisbare rol! Je hebt als coach het meest persoonlijke contact met je tieners. Je lacht met hen, je huilt soms met hen, je bid met hen en helpt hen om hun (h)echte relatie met Jezus te ontwikkelen.

Je zult vele mogelijkheden krijgen om te laten zien en te delen wat Jezus voor jou betekent en wat Hij gedaan heeft in jouw leven. Dit zou wel eens levens veranderend voor de tieners kunnen zijn. Jongeren hebben jouw betrokkenheid als volwassene nodig als vriend, voorbeeldfiguur en als uitdager.

Tijdens TeenStreet ben je als coach verantwoordelijk voor de jongeren in één NET-Group. Deze groep bestaat uit maximaal 6 jongeren van je eigen geslacht. Als coach ben je verantwoordelijk voor het leiden van de NET-times, je trekt met hen op tijdens de vrije tijd, Je wijst de jongeren op hun verantwoordelijkheid, maar bovenal breng je als coach tijd met een ieder persoonlijk en met hen als groep door.

Als coach ontmoet je elke dag een M&M-koppel (dat zijn jouw coaches) waardoor je ook zelf toegerust blijft in het werken met je NET-Group.

Om een coach te kunnen zijn tijdens TeenStreet ben je 20 jaar of ouder, houd je van Jezus en ben je bereid om een intensief avontuur aan te gaan met de jongeren uit je NET-Group. Wij geloven dat jongeren een volwassene als voorbeeld nodig hebben in het leven, waaraan ze zich durven spiegelen. De realiteit is dat jongeren deze gezonde rolmodellen missen in hun eigen leven.

Onze droom is dat jij, als coach, tijdens TeenStreet het voorbeeld bent voor de jongeren, maar daarnaast bidden wij dat, jij door het jaar heen, ook een voorbeeldrol mag hebben voor de jongeren.

Praktisch: Als coach ga je mee naar TeenStreet van 1 augustus tot en met 8 augustus 2019. Op zaterdag 13 juni 2020 kom je naar de verplichte toerustingsdag in Veenendaal. Dit is de een gave plek waar alle Nederlandse coaches elkaar ontmoeten en je helemaal klaar wordt gestoomd voor je coach rol op TeenStreet. Met o.a. gave sprekers en workshops.

Naast de Nederlandse trainingsdag is er ook een internationale trainingsdag voor coaches op vrijdag 31 juli in Oldenburg. Een super gave meeting waar jij als coach wordt toegerust en veel coaches ontmoet uit heel Europa, een echte aanbeveling! (Als je niet kunt komen naar de internationale trainingsdag, mag je wel mee naar TeenStreet). Als cadeau krijg je van TeenStreet een unieke `gift-card` (die je op de TeenStreet boulevard kan besteden) als je er voor donderdagavond 18:00 bent, dus nog een extra aanmoediging om naar de internationele trainingsdag te gaan!

Tijdens TeenStreet slaap je bij je tieners. Uiteraard heb je alleen tieners in je groepje van hetzelfde geslacht. Ben je 18 of 19 jaar en wil je graag coach zijn? Dat kan! Je mag dan mee als co-coach met een oudere coach! Wil je toch liever zelf als coach? Neem dan even contact op met ons via teenstreet.nl@om.org of teenstreet.be@om.org.