TeenStreet is uitermate geschikt voor kerken. Jeugdleiders kunnen uiteraard ook in hun eigen kerk een fantastisch tienerprogramma op zetten. Wel blijkt uit de praktijk dat dit vaak veel tijd kost. Daarom is TeenStreet bedacht! Een kant-en-klare, Bijbelgetrouwe tienerweek!

TeenStreet is een jaarlijkse tienerconferentie in Duitsland, die kerken de gelegenheid geeft om met hun hele jeugdgroep én jeugdleiders mee te gaan. Jullie eigen jeugdleiders worden ingedeeld bij jullie tieners in groepen van 5-8 tieners van hetzelfde geslacht. De jeugdleiders slapen bij tieners en hebben dagelijks samen twee Bijbelstudies/ontmoetingsmomenten. Hierdoor is TeenStreet ideaal om de band met je tieners te versterken en om getuige te zijn van de grote dingen die God door TeenStreet in hun levens aan het doen is. Een mooiere plek is er niet deze zomer!

100% van de ondervraagde deelnemers van TeenStreet 2017, raadt TeenStreet aan aan andere tieners! Gaan jullie ook mee?

Wil je meer informatie? Of wil je een stapel folders ontvangen? Mail dan naar Joëlle Agteres via teenstreet.nl@om.org. We willen ook gerust een keer langskomen in jullie kerk om de tieners warm te maken voor TeenStreet.

Mening van een tiener:

Sarah (15 jaar) kwam dit jaar veranderd terug:

"TeenStreet heeft mij dit jaar kennis en het begin van een relatie met God gegeven en om dat te onderhouden en mij te helpen ga ik zeker volgend jaar weer. Socializen is geweldig en om hier allerlei verschillende nationaliteiten te ontmoeten is zo leuk. Je kan een spelletje doen, muziek gaan maken, je geloof uiten in dansen, kunst en zingen etc. Oftewel, TeenStreet is geweldig!"

Bekijk hier hoe coaches het vonden: