Ga mee als kerk

TeenStreet is uitermate geschikt voor kerken. Al 28 jaar gaan er tientallen jeugdgroepen met hun jeugdleiders naar TeenStreet. 
Opmerking van een jeugdleider: "tijdens ons jeugdkamp van de kerk ben ik vaak meer bezig met de chips en de cola dan dat ik investeer in relaties met de tieners. Op TeenStreet en TeenSteet@Home wordt alles geregeld en kan ik echt zelf met de tieners optrekken. Daarom is TeenStreet ideaal! Een kant-en-klare, Bijbelgetrouwe tienerweek!"

TeenStreet is een jaarlijkse tienerconferentie in Duitsland, die kerken de gelegenheid geeft om met hun hele jeugdgroep én jeugdleiders mee te gaan. Jullie eigen jeugdleiders worden ingedeeld bij jullie tieners in groepen van 5-8 tieners van hetzelfde geslacht. De jeugdleiders slapen bij de tieners en hebben dagelijks samen twee Bijbelstudies/ontmoetingsmomenten. Hierdoor is TeenStreet ideaal om de band met je tieners te versterken en om getuige te zijn van de dingen die God door TeenStreet in hun levens doet. Ook jullie coaches zullen op hun beurt dagelijks gecoacht en opgebouwd worden door onze M&M'ers*. Een mooiere plek is er niet deze zomer!

Wil je meer informatie? Of wil je een stapel folders ontvangen? Mail ons dan via teenstreet.nl@om.org. We willen ook gerust een keer langskomen in jullie kerk om de tieners warm te maken voor TeenStreet.

Praktisch: TeenStreet is dit jaar van 1 augustus t/m 8 augustus in Oldenburg, Duitsland. Er rijden vanaf verschillende plaatsen in Nederland bussen die jullie coaches en tieners naar TeenStreet kunnen brengen.

Een M&M'er* aan het woord:

"Waar anders zie je tieners de kerk binnen rennen om vooral niets te hoeven missen? Als M&M'er was ik eerder in de zaal en genoot ik iedere avond van dit moment."

* M&M staat voor Ministry en Mentoring. Een M&M'er is een coach van een coach.

Bekijk hier hoe coaches het vonden: