Ga mee als tiener

In deze tijd kan geloven in God best moeilijk zijn. Als je om je heen kijkt lijkt het soms of je de enige bent die in God gelooft. Misschien heb je wel vragen waar niemand antwoord op kan geven. Of misschien vraag je jezelf wel af of God wel echt bestaat?

TeenStreet is een jaarlijkse conferentie in Duitsland waar je wordt aangemoedigd om te blijven geloven. Het is een conferentie waar je veel zult leren over God, internationale vrienden zult maken en veel zult genieten!

Tijdens TeenStreet heb je de kans om je vragen te stellen. De kans om in Gods aanwezigheid te zijn. De kans om samen met anderen, vanuit heel Europa, God te aanbidden. De kans om te leren van de Bijbel en nog veel meer!

TeenStreet is: Het is een plek waar jij je eigen geloof in God versterkt en op zoek kunt gaan naar Zijn plan voor jouw leven!

In een paar woorden samengevat:

  • Bijbelgetrouw
  • Internationale vrienden
  • Sport, vrije tijd en fun

Jaarlijks gaan er bijna 2000 tieners naar TeenStreet in Duitsland uit meer dan 20 verschillende landen. TeenStreet is dus een unieke kans om kennis te maken met tieners uit andere landen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn om verloren te raken in de massa. Je zit namelijk ingedeeld in een Nederlands groepje van gemiddeld 6 tieners. Per groepje heb je je eigen coach waar jullie dagelijks mee afspreken.

Twijfel je of TeenStreet bij jou past? Je mag gerust een mailtje sturen naar teenstreet.nl@om.org. Dan gaan we met jou uitzoeken of TeenStreet iets voor jou zal zijn.

We hopen je dit jaar te zien!

Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen van TeenStreet:

NAAR TEENSTREET ÉN TeensinMission?!
Kan je niet genoeg krijgen van TeenStreet en lijkt het jou tof om mee te gaan op een avontuurlijke tienertrip? Wil jij delen wat je hebt ontvangen tijdens TeenStreet? Bijvoorbeeld door praktische hulp, sporten of knutselen met kids? Check dan de mogelijkheden bij Teens in Mission in Nederland, Moldavie, Griekenland en meer! Daar organiseren we vanuit Operatie Mobilisatie een hele gave Teens in Missiontrips, waar jij anderen met jouw gaven en talenten mag helpen! Kijk op www.teensinmission.nl voor meer info.