Ga mee als vrijwilliger (18+)

Het evenement TeenStreet zou niet mogelijk zijn zonder de geweldige hulp van alle vrijwilligers die wij het 'Service Team' noemen. Alle vrijwilligers die achter de schermen meehelpen vallen onder dit team. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: kokers, schoonmakers, workshopleiders, security, opbouwen, sportteams, chauffeurs, kiosken, communicatie, vertalers, administratie, organisatie vooraf, etc.

Als onderdeel van het Service Team, zul je in kleine groepen worden ingedeeld en heb je ook de mogelijkheid om samen de Bijbelstudies te doen, gebaseerd op het thema van dit jaar.

Bedenk goed. Sommige tieners gaan van TeenStreet naar huis toe en zijn het meest geraakt door de vrijwilligers die zoveel over hebben gehad om hen een onvergetelijke week te geven. Jouw dienen tijdens TeenStreet doet er echt toe!

TeenStreet is niet alleen gericht op tieners. Tijdens TeenStreet kan God ook tot jou spreken en ook jou aanmoedigen om Hem te volgen. Er zijn vele mogelijkheden: samen met je team, tijdens de 'main meeting', tijdens je vrije tijd, in de Throne Room, in je stille tijd, etc.
Je kunt ook elke dag wat tijd vrijmaken om met een tiener te gaan zitten, om te vragen wat zij ervaren van God.

Je kunt hier alle mogelijkheden vinden.